Ink cart. for DSJ10X0 black C4871A

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

C4871A
HP

Popis

Prehľad

Tlačové hlavy HP 80 sú určené na použitie s atramentovými kazetami a čistiacimi jednotkami tlačových hláv HP 80 - spolu tvoria modulárny atramentový systém. Atramentové kazety HP 80 sú určené na tlač výtlačkov profesionálnej kvality, ktoré sú vždy ostré a jasné.

Funkcie

Technológia HP Jetexpress so sebou prináša 2,54 cm širokú tlačovú hlavu s 512 tryskami pre najrýchlejšiu a najpresnejšiu tlač v tlačiarňach HP Designjet. Inteligentné funkcie monitorujú hladiny atramentu a vylučujú možnosť jeho neočakávaného minutia.
Pomocou zabudovaných inteligentných funkcií spolupracujú tlačové hlavy HP 80 a atramentové kazety s tlačiarňou - výsledkom sú každodenné tlačové výsledky výnimočnej kvality. Čistiaca jednotka tlačovej hlavy predlžuje jej životnosť a zaručuje jej vynikajúcu výkonnosť.
350 ml kazety s čiernym pigmentovým atramentom pre hromadnú tlač počas noci alebo bez obsluhy. Modulový systém zásob atramentu pre jednoduchý výber - vymeňte len komponenty, keď sú skutočne prázdne.

Špecifikácie

Farba(y) tlačových kaziet
Čierna
Kompatibilné typy atramentu
Na báze pigmentu

Prevádzkové požiadavky

Rozsah skladovacích teplôt
-40 až 60 °C

Rozmery a hmotnosť

Rozmery balenia (š x h x v)
114 × 56 × 226 mm
Hmotnosť balenia
0,64 kg

Čo obsahuje balenie

Záruka
Zaručujeme, že žiadna tlačová kazeta HP, tlačová hlava a príslušné spotrebné materiály počas záručnej doby neobsahujú žiadne chyby materiálu ani spracovania.

Parametre

Typ
Originálny