iPhone 14 Pro Leather Case with MagSafe - Midnight MPPG3ZM/A

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

MPPG3ZM/A
Apple

Popis

Kožený kryt s MagSafe na iPhone 14 Pro – temne atramentový

Kožený kryt s MagSafe navrhol Apple ako príjemný doplnok na štýlovú ochranu iPhonu 14 Pro.

Je vyrobený zo špeciálne činenej kože, ktorá je jemná na dotyk a postupom času sa na nej vytvára prirodzená patina. Pri nasadení kryt ľahko doľahne na miesto a dokonale iPhonu sedí bez toho, aby mu pridával na objeme.

Vďaka integrovaným magnetom, ktoré sa s iPhonom 14 Pro dokonale zarovnajú, pôsobí pripnutie aj odopnutie zakaždým kúzelne. Dokonale zarovnané magnety zaisťujú, že bezdrôtové nabíjanie je rýchlejšie a jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Keď iPhone potrebuješ nabiť, aj s nasadeným krytom k nemu pricvakni nabíjačku MagSafe alebo ho polož na Qi nabíjačku.

Každý kryt Apple má za sebou tisíce hodín testovania v priebehu navrhovania aj výroby. Preto nielen dobre vyzerá, ale hlavne iPhone chráni pri páde a pred poškriabaním.

Tento kryt na iPhone je vyrobený z vysoko kvalitnej poddajnej usne. Koža je prírodný materiál a podobne ako na kvalitnom koženom pásiku sa aj na kryte môžu časom urobiť ryhy, škvrny alebo patina. Pripájaním MagSafe doplnkov sa vytvoria jemné odtlačky. Pri silikónovom alebo priehľadnom kryte na iPhone 14 Pro k týmto javom nedochádza.