KINGSTON Micro SDXC CANVAS GO! Plus 512GB adapt SDCG3/512GB

Varianty

KINGSTON Micro SDXC CANVAS GO! Plus 64GB adapt SDCG3/64GB KINGSTON Micro SDXC CANVAS GO! Plus 128GB adapt SDCG3/128GB KINGSTON Micro SDXC CANVAS GO! Plus 256GB adapt SDCG3/256GB KINGSTON Micro SDXC CANVAS GO! Plus 512GB adapt SDCG3/512GB

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 45,00 €

SDCG3/512GB
Kingston

Popis


Canvas Go! Pamäťová karta microSD plus

pre mobilné zariadenia s Androidom, akčné kamery, drony a produkciu videa 4K. Kingston Canvas Go! Plus microSD je pre dobrodruhov, ktorí sú stále na cestách a hľadajú perfektný okamih na zachytenie. S vynikajúcimi prenosovými rýchlosťami až 170 MB/s, Canvas Go! Karta microSD Plus zrýchľuje váš pracovný tok a efektivitu, takže budete mať viac času na to, aby ste svoju kreativitu využili na ďalšie dobrodružstvo.

 

Vďaka rýchlostnému výkonu U3 a V30 môžete snímať úžasné 4K Ultra-HD videá bez obáv z pomalých rýchlostí, ktoré sú plynulé a konzistentné. Canvas Go! Plus microSD podporuje triedu A2 Application Performance Class na urýchlenie vášho pracovného toku s rýchlejším výkonom aplikácií na smartfónoch a tabletoch. Voliteľný adaptér SD poskytuje zvýšenú univerzálnosť pre použitie so zariadeniami kompatibilnými s SD.

 

-         Vynikajúce prenosové rýchlosti až 170 MB / s 1

-         Ideálne pre akčné kamery, drony a zariadenia so systémom Android

-         Rýchlostný výkon U3 a V30

-         Podporuje výkonnostnú triedu aplikácií A2

-        odolný

Parametre

Kapacita pamäťovej karty
512GB
Typ pamäťovej karty
microSDXC

Varianty produktu