KOSS BT540i Bluetooth sluchatka

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

BT540i
Koss

Popis

Špickové bluetooth slúchadlá BT540i ponúkajú výborné prevedenie, ako z hladiska konštrukcie, tak z hladiska poskytovaných funkcií. Bezdrôtové prevedenie zarucuje lahké pocúvanie nielen z telefónu na cestách, ale aj doma, kde drôty prekážajú a casto dochádza k ich vypojeniu z pocítaca.

Pri počúvaní na cestách oceníte lahko dostupné tlacidlá špeciálne umiestnené priamo na slúchadlách, ktoré dovolujú rýchlu navigáciu medzi pesnickami, možnost zastavit hudbu a opätovne ju spustit, ovládat hlasitost alebo zdvihnút prichádzajúci hovor. V takejto situácii príde vhod aj vstavaný mikrofón navrhnutý tak, aby redukoval okolitý hluk a ponúkal výnimocnú kvalitu hovoru.

Slúchadlá sú vybavené najnovšou technológiou KOSS PLX40 Dynamic Elements, ktoré pri pocúvaní zarucia cisté výšky aj hladké hlbky. Vysoko kvalitné kožené vankúšiky plnené pamätovou penou uzatvárajú priestor okolo uší a vytvárajú tak dokonalé tesnenie a neuveritelne pohodlné nosenie.

Vstavaná lítiová batéria vydrží až osem hodín pocúvania na jedno nabitie. Po vybití batérie je navyše možné použit audio kábel a vytvorit si tak po zvyšok pocúvania slúchadlá drôtové. Nabitie slúchadiel je možné pomocou priloženého USB kábla.