LAMAX W9 - akční kamera LMXW9

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

LMXW9
Lamax

Popis

LAMAX W9 – Ponor sa do akcie

Zapni nahrávanie v 4K a ukáž kto si. LAMAX W9 je naša prvá kamera, ktorá si bez ochranného puzdra poradí s prívalom vody i potápaním. Čo to znamená? Že máš pod palcom nový priestor pre svoju kreativitu. S kompletným príslušenstvom a náhradnou batériou získaš hneď v balení všetko, čo pri natáčaní potrebuješ.

ROZTOČ TO ZNOVA

Najprudší tobogan? Potápanie s delfínmi alebo adrenalínové zimné športy? Nech sa za dobrodružstvom vydáš kamkoľvek, vďaka LAMAX W9 ti spomienky nevyblednú. V ostrom a farebnom 4K prežiješ všetko znova a video v priebehu okamihu cez Wi-Fi zdieľaš celému svetu. Prudké pohyby dokonale vyhladí EIS stabilizácia a pri natáčaní vo Full HD môžeš každú scénu až 4× spomaliť. Daj svojim videám švih!

VŠETKO PRE ZÁBER

Vďaka unikátnemu vodotesnému telu sa s kamerou v pokoji potopíš až do 12 metrov. Bez nasádzania puzdra ušetríš veľa času i miesta v batohu, takže ti neutečie žiaden dej. S náhradnou batériou v balení získaš 2× dlhšiu výdrž na náročné výlety alebo dlhé jazdy – celkovo môžeš natáčať až 3 hodiny. O kvalitu sa okrem super čipu a optiky postará aj nový formát H.265, ktorý z kamery vyťaží maximum.

CHOP SA VEDENIA

S jednoduchým ovládaním si na LAMAX W9 zvykneš raz dva. Prvýkrát sme pri akčnej kamere použili dotykový 2" displej, takže prepnutie z videa až na 16MPx fotky alebo úprava nastavenia zaberie pár kliknutí. Vysoký jas a široké pozorovacie uhly ti umožnia prezrieť si práve natočený záber aj na priamom slniečku.

Vlastnosti

Vodotesné telo

Koniec puzdrám. LAMAX W9 môžeš vďaka vodotesnému telu vziať bez obáv až do 12 metrovej hĺbky.

Dotykový displej

Ovládanie cez dotykový 2" displej je hračka. Každú funkciu spustíš za pár kliknutí a ihneď si prezrieš čo si natočil.

EIS stabilizácia

Elektronická stabilizácia neustále porovnáva jednotlivé snímky a skladá ich tak, aby eliminovala nežiaduci pohyb. Výsledkom je krásne plynulý obraz.

4K na 30 snímok

Viac pixelov ti umožní zachytiť ešte viac detailov, prípadne video prizoomovať. Vďaka 30 snímkam za sekundu bude video úplne plynulé.

Full HD 120 fps

Pri natáčaní v rozlíšení 1920×1080 zaobstará kamera až 120 snímok za sekundu. Tým pádom sa dá video až 4× spomaliť bez straty kvality.

Luxusné slowmotion

V HD rozlíšení zachytíš aj ten najrýchlejší pohyb. S 240 framami za sekundu môžeš mať detailný záber padajúceho dažďa alebo napríklad kamienkov letiacich od kolies.

Najnovší kodek H.265

Videá uložíš do moderného kodeku H.265. Ten šetrí miesto, takže sa ti na kartu zmestí viac príbehov. Zároveň je kvôli pokročilejšej technológii výsledok kvalitnejší.

Kompletné príslušenstvo

Akčnou kameru robí príslušenstvo. Čím viac ho máš, tým širšie možnosti. Preto ti v základe pošleme hneď 17 kúskov ako diaľkový ovládač a 2x batéria.

2 baterky pre dvojitú výdrž

LAMAX W9 vydrží na baterku 90 minút natáčania. V balení ale dostaneš rovno dve, takže môžeš tvoriť nonstop až 3 hodiny.

Parádne fotky

Cvakaj momentky, čo si zapamätáš navždy. Snímač vytvára ostré kvalitné fotky s rozlíšením až 16 MPx.

Automatický časozber

Jedinečný východ slnka? Teraz z neho budeš mať aj jedinečnú spomienku. Kamera sama spracuje Timelapse video a ty ho môžeš ihneď zdieľať.

Wi-Fi a mobilné appky

Nech žije wireless! So zabudovanou Wi-Fi a mobilnou aplikáciou naživo skontroluješ obstarávané zábery, zmeníš nastavenia alebo hotová videa stiahneš do telefónu a ihneď vyšleš na sociálne siete.

USB-C konektor

USB-C je obojstranné, takže sa do neho s nabíjacím káblom vždy trafíš. Stiahnutie videa je tak otázkou pár sekúnd.