Logo Myš optická, 3tl., 1 koliesko, drôtová (USB), čierna, 800DPI, mini 23736

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

23736
LOGO

Popis

Optická myš LOGO mini

LOGO Mini je rada malých elegantných myší vhodných pre použitie s notebookom. Vďaka tomu, že myši sú optické a nevyžadujú žiadny špeciálny povrch alebo dokonca podložku, sú ľahko použiteľné v kancelárii aj na cestách. Malé rozmery umožňujú prenášať myš hoci aj vo vrecku alebo v taške s notebookom.

Myš má pogumovaný povrch, dve tlačidlá a koliesko, ktoré slúži súčasne ako tretie tlačidlo. Optický snímač má rozlíšenie 800 dpi, čo zaisťuje presný pohyb aj v tých najnáročnejších situáciách. Vďaka vysokému rozlíšeniu je mini myš omnoho presnejšia, než veľká väčšina lacných optických myší a mnoho násobne citlivejšia, než bežné guľôčkové myši. Naviac nie je potrebné ju čistiť - farebná LED dióda, ukrytá v ˝podvozku˝ myši neprichádza do kontaktu s podložkou a nezanáša sa. Optická myš je taktiež schopná fungovať na prakticky ľubovoľnom, spravidla aj nerovnom povrchu.

Vďaka USB rozhraniu sú myši plne Plug-n-Play.

Špecifikácia
? Spôsob pripojenia: USB
? Rozlíšenie: 800 DPI
? Technológia: Optická
? Farebné prevedenie: čierne
? Počet tlačidiel: 3
? Rozmery: 10 x 5,5 x 3
? Hmotnosť: 62 g
? Kompatibilita: Windows 98/2000/ME/Xp/Vista/7

POZN.: pre užívateľov, ktorí nikdy nepracovali s navíjacím káblom myši ponúkame malé vysvetlenie:

Vytiahnutie kábla : kábel si vytiahnete na potrebnú dĺžku tak, že podržíte myš a ťaháte za USB konektor myši do požadovanej dĺžky.

Schovanie kábla späť : vytiahnete kábel myši do maximálnej dĺžky. Až rolovací jazdec ˝zacvakne˝, spustí sa rolovací mechanizmus, ktorý kábel zroluje späť.