MANTA Karaoke reproduktor 160W BT SPK6013

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

SPK6013
Manta

Popis

Neviete ako zabezpečiť hudbu na vašu párty? Otázka výberu správneho zvukového systému sa práve vyriešila! Bez ohľadu na to, či prehrávate hudbu alebo ju používate na karaoke, je sada SPK6013 ideálnym riešením pre vás. Každý z dvoch reproboxov je vybavený štyrmi reproduktormi - dvoma stredo-basovými reproduktormi a dvoma tweetermi. Celkový výstupný výkon súpravy (RMS) je 160 W, čo znamená, že sa dá úspešne používať nielen doma, ale aj v malých kluboch. Funkcia XBASS poskytuje zvýšenie basov, čo zvyšuje rytmus v tanečnej hudbe.

 

Konektivita a funkčnosť

SPK6013 je vybavený portom USB a slotom pre kartu SD - vďaka týmto rozhraniam je možné prehrávať skladby priamo zo zariadenia. Ak chcete, môžete do prístroja pripojiť externý zdroj zvuku (smartphone, tablet). Vďaka dvojitému RCA konektoru môže byť pripojené akékoľvek zariadenie - magnetofón, CD prehrávač alebo dokonca aj počítač. Pomocou bezdrôtového rozhrania Bluetooth môžete tiež odoslať signál do reproduktorov z telefónu alebo tabletu. Avšak schopnosti SPK6013 tu nekončia - dva mikrofónové vstupy (6,3mm) (jeden mikrofón je súčasťou prístroja) vám umožnia vytvoriť karaoke set, vďaka ktorému bude každé stretnutie s vašimi priateľmi ešte zábavnejšie.

 

Dobre premyslený a pôsobivý dizajn

Stojí za to spomenúť, že súprava je vybavená FM prijímačom, takže môžete počúvať svoje obľúbené rozhlasové stanice kedykoľvek. Okrem rozsiahlej funkčnosti sme pri návrhu SPK6013 venovali pozornosť aj estetike a pohodliu pri používaní. To je dôvod, prečo sú reproduktory osvetlené LED diódami RGB, ktoré reagujú na rytmus prehrávanej hudby. Šikovný diaľkový ovládač umožňuje pohodlné ovládanie funkcií zariadenia bez použitia zabudovaného ovládacieho panela a bočné držadlá uľahčujú prenášanie stĺpikov reproduktorov.

 

Základné parametre

Výkon: RMS 2x 80W (160W)

Napájanie: 220-240 V, 50 Hz

Dodávané príslušenstvo: Diaľkové ovládanie, mikrofón, návod, záručná karta

Bluetooth: Áno (bluetooth 2.0)

Dosah: až 10 metrov

Citlivosť: 92dB +/- 3dB