Marvo reproduktory SG-265P, 2.0, 6W, čierne, regulácia hlasitosti, herná, 160Hz-20kHz, RGB podsvietenie

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

SG-265P
Marvo

Popis

Herné reproduktory Marvo SG-265

Prepne Vás do tej správne herné nálady
Stereo reproduktory nemusí byť len dve krabičky, ktoré produkujú zvuk. Môže ísť aj o designové kúsky, ktoré Vám spríjemnia pobyt u Vašej hráčskej mašiny. A reproduktory Marvo SG-265 medzi takéto určite patria.

Kompaktný výkon
Hoci to na prvý pohľad nevypadá, tieto malé a kompaktné reproduktory prinesú do Vášho života omnoho viac kvalitnej hudby, než je u týchto herných reproduktorov známe. 2,5 palcové meniče poskytujú detailný a čistý zvuk, vďaka ktorému si užijete každú chaotickú akciu. SG-265 taktiež ponúkajú klasickú reguláciu hlasitosti priamo na reproduktore.

Kvalitné prevedenie
Elegantný a prostý design s nádychom futurizmu sa bude vynímať u každého moderného PC, teda ak samozrejme nie ste fanúšik retro vzhľadov. Efekt jasného farebného podsvietenia pozitívne pridá na atmosfére miestnosti, Vašej nálade aj celkovému vzhľadu Vášho herného setu. Ľahko ho môžete zapnúť aj vypnúť krátkym stlačením dotykového tlačidla na vrchnej strane reproduktora. Ak tlačidlo podržíte dlhšie, budete schopní si nastaviť intenzitu podsvietenia podľa svojich predstáv. Reproduktory sú vyrobené z kvalitných materiálov. Preto sú odolnejšie a ponúknu dlhodobú životnosť.

Vlastnosti
* Výkon: 2x 3W
* Veľkosť meniča: 2x 2,5 palce
* Frekvenčný rozsah: 150 Hz - 20 kHz
* Impedancia: 2x 4 ?
* Konektory: 3.5 mm jack, USB
* Dĺžka kábla: 1,2 m

Produktové video:
Reproduktory Marvo SG-265
Video recenze ve spolupráci s herním týmem EERINESS