MAXCOM FW54, Smarthodinky, Iron Black

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

FW54
Maxcom

Popis

Inteligentné hodinky MAXCOM FW54 IRON vám pomôžu každý deň sledovať vaše zdravie a úroveň aktivity. Zabudovaný krokomer, počítadlo kalórií a pulzný oxymeter povzbudia k väčšiemu cvičeniu a umožnia vám vykonávať efektívny tréning, vďaka čomu je prístroj ideálny pre ľudí, ktorí si chcú zmerať svoju dennú aktivitu alebo zdravotné parametre, a pre aktívnych ľudí.

 

Vďaka funkcii Nájsť moje zariadenie, pohodlným upozorneniam na hovory a ovládaniu hudby z telefónu sú inteligentné hodinky mimoriadne funkčné a pohodlné na používanie. Pevná, vodeodolná konštrukcia vám navyše umožní používať ho prakticky vo všetkých podmienkach. Inteligentné hodinky vyzerajú skvele a klasické puzdro je nadčasové a hodí sa k mnohým rôznym štýlom.

 

Pohodlné upozornenia

Inteligentné hodinky MAXCOM FW54 IRON podporujú technológiu Bluetooth , ktorá vám umožní rýchlo a pohodlne spárovať hodinky so smartfónom. Vďaka tomu budete na smarthodinkách dostávať všetky notifikácie z telefónu, ako napríklad informácie o hovoroch či správach. Umožní vám tiež ovládať hudbu v telefóne z hodiniek bez toho, aby ste museli zariadenie vyberať z vrecka ? jednoduché a pohodlné!

 

Batéria s dlhou výdržou

330 mAh batéria poskytuje až 30 dní práce v pohotovostnom režime a až 15 dní každodenného používania. To znamená, že inteligentné hodinky MAXCOM FW54 IRON vám umožnia prístup ku všetkým funkciám na dlhú dobu bez nutnosti neustáleho dobíjania. Energiu si pohodlne doplníte pomocou priloženého USB nabíjacieho kábla.

 

Čitateľná obrazovka

Dobre čitateľná obrazovka zo zafírového skla zaisťuje dobrú viditeľnosť aj pri silnom osvetlení. Obsluha je mimoriadne jednoduchá a intuitívna a všetky informácie a hodinky sú dobre viditeľné. Vzhľad obrazovky je navyše možné prispôsobiť výberom jedného z mnohých dostupných režimov alebo použitím obľúbenej fotografie z galérie.

 

Robustná konštrukcia

Inteligentné hodinky MAXCOM FW54 IRON sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú vysokú odolnosť voči náhodnému poškodeniu. Kovové puzdro je odolné a vďaka klasickému tvaru vyzerá skvele. Displej zo zafírového skla je vysoko odolný proti poškriabaniu a poskytuje dobrú viditeľnosť údajov. Krytie IP68 je zárukou dobrej ochrany proti prachu a vode, takže inteligentné hodinky môžete používať prakticky kdekoľvek. Celok dopĺňa silikónový remienok , ktorý dobre sedí na zápästí.

 

Kontrola zdravia

Monitor srdcového tepu, pulzný oxymeter a monitor spánku poskytujú množstvo cenných informácií o vašom zdraví. To umožňuje lepšie prispôsobenie tréningu možnostiam tela a uľahčuje sledovanie vášho pokroku. Je to tiež mimoriadne cenný tip, ako zlepšiť svoj životný štýl a starať sa o svoje zdravie a pohodu.

 

Pre aktívnych ľudí

Inteligentné hodinky MAXCOM FW54 IRON majú vstavaný krokomer a počítadlo kalórií, čo vám umožní neustále sledovať vašu dennú aktivitu. V prípade nízkej úrovne inteligentné hodinky zobrazujú upozornenie na nedostatok pohybu, čo motivuje k väčšej aktivite. Rôzne športové režimy poskytujú cenné informácie o vašom tréningu a uľahčujú dosiahnutie vašich plánovaných cieľov.

 

Aplikácia GloryFit

Nainštalujte si do smartfónu aplikáciu GloryFit a získate rýchly a jednoduchý prístup ku všetkým údajom. Sledujte svoj tréningový pokrok, kontrolujte svoje zdravotné informácie a pohodlne spravujte pokročilé funkcie svojich inteligentných hodiniek. Všetko na jednom mieste je prezentované mimoriadne čitateľným spôsobom, čo uľahčuje používanie aplikácie.

 

Balenie

Inteligentné hodinky, USB-A kábel / magnetický konektor, dokumentácia.

 

Základné parametre

Veľkosť displeja ("):  1,32" TFT

Rozlíšenie (pix):       360 x 360 px

Kapacita batérie (mAh):      330

Priemerný pracovný čas:    do 15 dní

Monitor snu:  Áno

Monitor krvného tlaku:       Áno

Sýtosť krvi:   Áno

Športové režimy:     Áno

Upozornenia služby push:    Áno

Krokomer      Áno

Vodeodolný:  IP68