MFP "TANK" ITS farebné atramentové EPSON L3070, A4, USB, WiFi, iPrint, bezokrajová tlač fotografií C11CF47403

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

C11CF47403
Epson

Popis

  • Zásoba atramentu na dva roky
  • Mimoriadne hospodárna tlač
  • Zariadenie 3 v 1 s čítačkou kariet SD
Prichádza hospodárne a bezproblémové riešenie tlače v domácnosti – tlačiareň EcoTank ITS 3 v 1 bez atramentových kaziet od spoločnosti Epson. Tlačiareň, ktorá poskytuje mimoriadne nízke náklady na stranu, sa v balení dodáva so zásobou atramentu až na dva roky a môže znížiť náklady na tlač až o 90 %. Táto kompaktná atramentová tlačiareň 3 v 1 obsahuje 3,7 cm displej LCD a poskytuje funkcie tlače, kopírovania a skenovania.

Prehľad

Mimoriadne nízke náklady
Vedeli ste, že tlačiareň EcoTank ITS od spoločnosti Epson môže znížiť vaše náklady na tlač až o 90 %? Dodáva sa s atramentovými fľaštičkami s vysokou výťažnosťou, ktoré dokážu vytlačiť až 13 000 čiernobielych a 6 500 farebných strán. To pre vás predstavuje mimoriadne nízke náklady na stranu. 

Tlač bez atramentových kaziet 
Minutý atrament môže pôsobiť frustrujúco. Aj keď máte novú atramentovú kazetu po ruke, jej výmenou strácate čas. Ak žijete v rušnej domácnosti a spoliehate sa na svoju tlačiareň, existuje jednoduché riešenie. Atramentová tlačiareň EcoTank ITS od spoločnosti Epson obsahuje systém atramentových nádržiek s mimoriadne vysokou kapacitou, ktorý úplne eliminuje potrebu atramentových kaziet, a dodáva sa so zásobou atramentu až na dva roky.

Kompaktnosť a ľahké používanie
Myslíme si, že tlač by mala byť jednoduchá a bezproblémová. Preto je náš systém atramentových nádržiek plne integrovaný a ľahko sa nastavuje. Je tiež kompaktný, preto sa ľahko zmestí do vašej domácnosti.

Mobilná tlač
Tlačiareň L3070 vybavená funkciou Wi-Fi a Wi-Fi Direct dokáže pomocou bezplatnej aplikácie Epson iPrint tlačiť dokumenty zo smartfónov a tabletov. Vďaka funkcii Epson Email Print4dokáže dokonca prijímať súbory takmer z ktoréhokoľvek miesta na svete.

Bezstarostné používanie 
Tlačiareň EcoTank ITS bola účelovo navrhnutá tak, aby poskytovala dlhodobé riešenie tlače. Vďaka našej zdokonalenej tlačovej hlave Micro Piezo a originálnemu atramentu Epson poskytuje tlačiareň konzistentné a spoľahlivé výsledky. Ponúka štandardnú ročnú záruku a až 3-ročnú záruku v rámci špeciálnej akcie.

Kľúčové funkcie

  • Zásoba atramentu až na dva roky
    Tlač až 13 000 strán čiernobielo a 6 500 strán farebne
  • Mimoriadne hospodárna tlač
    Ušetrite až 90 % nákladov na tlač
  • Žiadne atramentové kazety
    Jednoduché dopĺňanie systému atramentových nádržiek
  • Wi-Fi, Wi-Fi Direct a aplikácie
    Tlač z mobilných zariadení
  • Zariadenie 3 v 1
    Tlač, kopírovanie, skenovanie a tlač fotografií bez okrajov

Parametre

Farba tlače
Farebná
Technológia tlače
atramentová

Súvisiace produkty