MICROSOFT Wireless Display Adapter V2 P3Q-00008

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

P3Q-00008
Microsoft

Popis

-         Pomocou adaptéra Microsoft Wireless Display Adapter môžete zdieľať položky zo svojho tabletu, prenosného počítača alebo smartfónu1 v televízore alebo monitore s vysokým rozlíšením. Vysielajte prúd údajov filmov, pozerajte si osobné fotografie alebo zobrazujte prezentácie na veľkej obrazovke ? a to všetko bezdrôtovo.

 

-         Predstavte svoje myšlienky a spolupracujte v reálnom čase. Stačí zapojiť adaptér Microsoft Wireless Display Adapter do projektora alebo monitora v konferenčnej miestnosti. Môžete dokonca písať rukou v programe PowerPoint a zdôrazniť tak podstatu. Táto veľká obrazovka sa stane vaším spoločným pracoviskom.

 

-         Adaptér Wireless Display Adapter využíva technológiu Wi-Fi CERTIFIED? Miracast?, takže nie ste limitovaní vysielaním prúdu údajov iba určitých aplikácií či obsahu. Zo svojho zariadenia môžete zobraziť všetko na televízore HDTV alebo monitore. Adaptér Wireless Display Adapter je tiež certifikovaným adaptérom Intel? Wireless Display (WiDi) a funguje s tabletovými počítačmi a zariadeniami tablet s funkciou Intel WiDi.

 

-         Stačí zapojiť USB a HDMI z adaptéra Wireless Display Adapter do vášho televízora HDTV alebo monitora, pripojiť, potom zrkadliť alebo rozšíriť obrazovku a potom už len začať využívať všetky dostupné funkcie. Adaptér Wireless Display Adapter ponúka spoľahlivé pripojenie s dosahom až 7 metrov.