MIO MiVia Essential 350 Fitness náramok 5262N5390003

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

5262N5390003
Mio

Popis

Unikátny smart náramok s vstavaným snímačom EKG.

Senzor EKG sa podobá technológii používanej v lekárskych prístrojoch, takže výsledky sú mimoriadne presné. Môžete používať tento fitness náramok a získate rovnako presné merania srdcového tepu ako pri použití lekárskeho záznamu.

 

Health & Body Index

Okrem toho si môžete vypočítať špeciálny Health & Body Index (zdravotný a telesný index) a to tak, že položíte prst na senzor EKG na 30 sekúnd až 2 minúty, čo je tiež úplne unikátne. Tento index vám umožní sledovať kompletnú analýzu telesných informácií, napríklad staroba autonómnej nervovej sústavy (ANS), telesnú energiu a úroveň stresu.

Vek autonómnej nervovej sústavy neklame; predstavuje "skutočný vek" vášho tela na základe jednoduchých, skutočných faktov vášho zdravotného indexu. Práve táto súčasť periférneho nervového systému (PNS) ovplyvňuje funkciu základných orgánov, napríklad srdca, pečene a pľúc. Takže keď dáta ANS ukazujú, že ste mladší než v skutočnosti, ste v dobrej kondícii. Ak však ukazujú, že ste starší, musíte zlepšiť svoj životný štýl, aby ste pomaly znížili ANS k vášmu skutočnému veku. MiVia Essential vám s tým pomôže. Úroveň energie ukazuje, ako je vaše telo schopné prispôsobiť sa zmenám okolitého prostredia. Ak je hodnota vysoká súčasne s vysokou úrovňou stresu, máte schopnosť sa s týmto stresom vyrovnať.

 

Tréning dýchania

Ak ste práve začali používať náramok pre meranie aktivity, celkové telesné informácie možno nebudú tak pozitívne, ako ste dúfali. Našťastie MiVia Essential ponúka tiež spôsob, ako stav zlepšiť pomocou Breath Training (dychového cvičenia). Keď budete pravidelne trénovať dychové cvičenia, môžete zlepšiť svoju celkovú telesnú a duševnú pohodu.

Hlboké dýchanie, správne vykonávané z brucha je metóda, ktorá vás upokojí, zníži tep srdca a zvýši telesný index. Keď ste v strese, živo hovoríte a gestikulujte alebo cvičíte, je veľmi bežné, že začnete používať "horný typ dýchania", to znamená z hornej časti hrudníka, ktorý neprivádza do pľúc dostatok kyslíka. Nejedná sa o účinnej dýchanie a neprospieva vášmu telesnému zdraviu.

Pomocou aplikácie MiVia Essential môžete pracovať s tromi úrovňami dychového cvičenia, aby ste zlepšili svoje starobe ANS, zvýšili úroveň energie, znížili stres a lepšie spali. Cvičenie je jednoduché. Stačí nasledovať pomalým dýchaním slnečnicu na obrazovke a aplikácia vám povie, či to robíte dobre. Vyberte si úroveň, ktorá je pre vás najpohodlnejšie, a keď budete cvičiť pravidelne, dychové cvičenie zlepší vaše starobe ANS.

 

Aktivity Tracker

MiVia Essential funguje aj ako profesionálny monitor aktivity, čo je tiež mimoriadne podstatná informácia, ak chcete zlepšiť svoju telesnú kondíciu. Náramok počíta vaše kroky, sleduje dobu vašej aktivity a analyzuje váš spánok. Každý jednotlivý krok je krokom smerom k zdravšiemu a vyváženejšiemu životu. Keď viete ako sa hýbete, je to veľká motivácia, aby ste zvýšili svoju aktivitu v každodennom živote. Len to, že spoznáte svoje zvyky, vám pomôže ich zmeniť. Snažte sa ujsť 10 000 krokov denne a zdravo spať 8 hodín každú noc a uvidíte, ako sa zlepší dáta vášho tela.

 

Aktivity Minutes

Akonáhle sa pohybujete približne 10 sekúnd, MiVia Essential začne počítať Activity Minutes (aktívne minúty). Stanovte si výzvy a zvyšujte tento počet dôležitých minút každý deň. Každá aktívna minúta pomôže znížiť úroveň stresu, zvýšiť úroveň energie, znížiť srdcový tep a skrátka dlhodobo zlepší vašu celkovú telesnú a duševnú pohodu. Nejazdite výťahom, ale choďte po schodoch; zaparkujte auto kúsok ďalej od supermarketu, namiesto aby ste bezmyšlienkovite zašli na parkovacie miesto čo najbližšie ku vchodu; urobte si z toho zábavný šport, snažte sa každý deň poraziť davy.

Nemusíte sa vždy potiť v telocvični alebo cvičiť do úplného vyčerpania, aby ste zlepšili svoje zdravie. Každý jednotlivý krok predstavuje zlepšenie vašich zvykov a každý krôčik vás posúva smerom k zdravšiemu telu. A dajte si pozor ... MiVia Essential vás bude počas dňa sledovať a ak nebudete dosť aktívny, v 18:00 sa ozve upozornenie, že je načase začať sa hýbať!

 

Pripojenie k telefónu

Unikátny náramok je tenký, ľahký a pohodlne sa nosí na každom zápästí. A pretože žijeme v dobe, kedy musíte byť neustále dostupní, MiVia Essential možné pripojiť k telefónu. Budete upozorňovaní na prichádzajúce hovory a správy. Náramok je kompatibilný s aplikáciami WhatsApp, Facebook Messenger, Skype a Twitter. Takže nikdy nezmeškáte hovor alebo správu. Samozrejme by ste nemali byť rušení, keď si užívate svoju "chvíľku pre seba" pri každodennej joge, takže túto funkciu môžete vypnúť a sústrediť sa na svoje cvičenie, dýchanie a telo. Budete prekvapení, aký to má efekt, keď budete poznať tieto veľmi osobné informácie týkajúce sa vašej kondície a ako pôsobí váš životný štýl a zvyky na vašu telesnú energiu. Monitorovanie srdcového tepu, kontrola zdravotného a telesného indexu a pravidelné dychové cvičenia vám pomôžu žiť všímavěji, takže si budete vedomí svojich zvykov a budete mať kontrolu nad svojím životom.

 

Základné parametre

Veľkosť: 46 x 21.5 x 11,3 mm

Tepová frekvencia: ECG senzor

Vodeodolnosť: IPX7

Doba nabíjania: 1.5 hod

Váha: 25g

Vibračná upozornenie: áno

Pamät: Sleduje detailne 7 dní aktivít

Údaje minútu po minúte: Sleduje denný súhrn

Veľkosť displeja: 0.48 "

Bluetooth s nízkou spotrebou energie (BLE 4,0) - výdrž s notifikáciami až 5 dní. Plné nabitie batérie za 1.5hodiny.

Žiadne výhovorky - vodotesné až do IPX7