MIO MiVue DRIVE 55LM EUROPE (44) + Kamera 5262N5380032

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

5262N5380032
Mio

Popis




GPS navigácia v kombinácii s integrovanou autokamerou predstavuje zariadenie, ktoré nutne musíte mať vo svojom aute. Doživotná aktualizácia máp, varovanie pri opustení jazdného pruhu alebo databáza radarov z nej robí skvelú navigáciu, Extreme HD kamera zase zaznamená najmenší detail pri jazde, vďaka čomu sa jej záznamy dajú skvele použiť ako dôkazový materiál.

 

-         Doživotná aktualizácia máp aj umiestnenia radarov

-         5" dotykový LCD displej

-         Extreme HD kamera

-         Maximálna kapacita 64 GB

-         Handsfree pomocou Bluetooth

-         Bezpečnostné prvky LDWS a FCWS

-         Online aktualizácia dopravy

 

Perfektná navigácia

MIO MiVue Drive 55LM vám pochopiteľne naplánuje najrýchlejšiu trasu priamo na miesto určenia, ale vie toho oveľa viac. Bezpečné navádzanie aj v tuneloch, asistent pri výbere v pruhu alebo napríklad automatické vyhľadanie voľného miesta zaisťuje úplný komfort pri jazde. Doživotná aktualizácia máp zaručuje, že budete mať vždy zaznamenané aj tie najnovšie zmeny na cestách a nebudete tak nikdy prekvapení. Systém LearnMePro sa učí vaše obvyklé cesty a navrhuje tak trasu priamo vám na mieru. Zároveň navigácia online prijíma informácie o dopravnej situácii, na základe ktorých je vždy pripravená trasu zmeniť.

 

Úžasná kamera

Širokouhlá kamera so 140° zorným poľom a clonou F1.8 zaznamená najmenší detail. Je schopná zaznemanať Extreme HD rozlíšenie, 1 296p pri 30 fps. Všetko samozrejme okamžite ukladá na micro SD karty, ktorých maximálna kapacita je 64 GB. Vďaka tejto vynikajúcej optike môžete záznamy použiť aj na súdoch v prípade dopravnej nehody.

 

Bezpečnosť na prvom mieste

Toto zariadenie tiež myslí na bezpečnosť, a to hneď dvoma systémami. LDWS technológia pomocou kamery stráži, či ste náhodou nevybočili zo svojho jazdného pruhu a ak by sa tak snáď stalo, hlasno vás upozorní. FCWS technológia zasa bráni čelnej zrážke. Pre komfort telefonovania slúži handsfree, nemusíte sa tak báť, že by ste nemohli vziať prichádzajúci hovor.

 

Základné parametre

Zorný uhol: 140°

Clona: 1,8

Rozlíšenie: Extreme HD (1 296 p)

Snímacia frekvencia: 30 fps