MIO MiVue DRIVE 60LM EUROPE (44) + Kamera 5262N5380027

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

5262N5380027
Mio

Popis

S týmto prístrojom zvládnete rýchlo naplánovať trasu podľa štýlu vašej jazdy a možností vášho vozidla. Navigácia vás hladko prevedie tunelmi a zložitými križovatkami a na konci vašej cesty vám vyhľadá parkovacie miesto. S prístrojom získate okrem iného doživotná aktualizácia máp a rýchlostných radarov, takže budete vždy môcť využiť najnovšie diaľničné úseky či obchvaty veľkých miest.

 

Autokamera a navigácia fungujú úplne simultánne a zachytí každý okamih bez zastavenia smerovej navigácie. Jednoducho zvolíte v hlavnom menu alebo na obrazovke s mapou možnosť "kamera", a zariadenie prepne na integrovanú Autokameru. MiVue Drive 50 je vybavené vysoko kvalitným skleneným objektívom so širokým zorným poľom 130 stupňov a clonou F2.0.

 

Toto šikovné zariadenie je tiež vybavené vysoko inovačným, integrovaným systémom ADAS (Advanced Driver Assistance System). To znamená, že pri jazde podporí dve bezpečnostné funkcie: varovanie pri opustení jazdného pruhu LDWS (Lane Departure Warning System) a varovanie pred čelným stretom FCWS (Forward Collision Warning System). Tieto dve funkcie pridávajú do zariadenia vysokú hodnotu z hľadiska bezpečnosti, pretože LDWS vás upozorní v prípade, že vychádzate s vozidlom z jazdného pruhu, čím potenciálne zabráni priamemu stretu. A ak sa zmenší vzdialenosť medzi vaším vozidlom a vozidlom pred vami, napríklad keď vodič pred vami prudko šliapne na brzdy, funkcia FCWS vás taktiež upozorní na hroziace nebezpečenstvo zrážky. MiVue Drive 50 vás nielen navádza a zaznamenáva vašu cestu, ale tiež vás udržuje v strehu.

 

Balenie obsahuje aj pamäťovú kartu 16GB - teda zariadenie môžete začať používať ihneď po vybalení.

 

Múdra navigácia, s ktorou sa nestratíte

Mio Mivue Drive 50 LM vám ponúkne vždy najrýchlejšiu, najlacnejšiu a najkratšiu cestu do vášho cieľa. Systém Learn Pro sa navyše počas cesty naučí váš štýl riadenia a trasu vždy vypočíta tak, aby vám čo najviac vyhovovala. Počas jazdy vás navigácia bude vždy včas informovať o tuneloch a zložitých križovatkách. Vďaka funkcii Lane Guidance vždy pôjdete v správnom jazdnom pruhu. Komplikované križovatky potom hladko prejdete s pomocou 3D modelov a náhľadov. V cieli vám Mivue Drive 50 LM poslúži ako parkovací asistent a nájde pre vaše vozidlo to najbližšie parkovacie miesto.

 

Zariadenie Mio MiVue Drive 50 je skrátka ideálnym spoločníkom na cestách zaisťujúcim bezpečnosť. Je inteligentným riešením typu "všetko v jednom" pre každého, kto si želá prehľadnú obrazovku, kto si váži bezpečnosti a praje si mať očitého svedka na ceste pri používaní navigácie.

 

Navigácia

-         6.2" širokouhlý LCD displej odolný proti odleskom

-         mapy celej Európy (44 krajín) TeleAtlas

-         navigovanie na čísla popisné aj orientačné

-         doživotná aktualizácia máp a databázy rýchlostných radarov

-         QuickStart zjednodušené menu pre jednoduchšie ovládanie

-         IQ Routes pre optimálnu jazdu podľa hodiny a dňa v týždni

-         Learn Pro - učia sa štýl jazdy vodiča pre presnejší odhad dojazdu

-         výber z trasy na jednej obrazovke a plánovanie trasy s viacerými prejazdovými bodmi

-         3D náhľady na odbočenie a radenie do jazdných pruhov

-         vyslovovanie názvov ulíc a významných miest (Text-to-Speech)

-         sprievodca tunely

-         parkovací asistent a režim pre peších

-         Find My Car pre ľahké vyhľadanie zaparkovaného vozidla

 

Kamera

-         Rozlíšenie videa 1080p pri 30fps

-         Technológia H.264 pre menšiu veľkosť súboru

-         Sklenená šošovka, F2.0 clona a 130 ° široký pozorovací uhol

-         3 osý G senzor

-         Systém podpory riadenia (ADAS)