Mio Pilot Full Europe Lifetime - 5" navigace 442N60300002

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

442N60300002
Mio

Popis

Optimalizovaná navigácia

Vďaka optimalizovanej navigácií sa dostanete do cieľa rýchlejšou a teda najkratšou cestou, čo nepochybne oceníte ak chcete ušetriť pohonné hmoty alebo váš čas. Jej súčasťou je integrovaný softwar pre GPS navigácie využívajúci rôzne algoritmy na vypočítanie trasy. Do cieľa sa vám tak pomôže dostať pomocou zvukového alebo vizuálneho navádzania. Integrované hlasové navádzanie spolu s technológiou Speech to Text, vám pomôže zorientovať sa v novom meste a nájsť tú správnu ulicu. 

Naplánujte si trasu so zostávkami

Jednoduchý elegantný dizajn dopĺňa veľký 5" LCD displej s rozlíšením 480 x 272 pixelov s odolnosťou voči odleskom. Prezeranie máp či sledovanie trasy bude na tomto veľkom, prehľadnom a dobre čitateľnom displeji ešte lepšie. Prostredníctvom integrovaného nástroja itinerár si môžete naplánovať trasy priamo z pohodlia vášho domova. Samozrejme body na trase môžete podľa potreby kedykoľvek pridávať alebo naopak odstraňovať.

 

Rýchla príprava na cestu

Inovatívny režim Dobrodružstvo je vhodný pre vodičov, ktorí preferujú jazdenie mimo diaľnice. Je doplnený o elektronický kompas, ktorý vám pomôže nájsť správnu cestu a doraziť do cieľa. Rýchla úprava trasy je možná aj vďaka funkcii QuickStart, ktorá ponúka zjednodušené menu, čo má zasluhu na tom, že váš cieľ nastavíte za pár sekúnd.


Aktualizácia máp 

S navigácou Mio Pilot 15 LM sa pokojne môžete vybrať spoznávať európske metropoly. K dispozícii sú vám mapy 45 krajín Európy s ich doživotnou a bezplatnou aktualizáciou, aby ste boli vždy informovaní o nových cestných úsekoch. Navigáciu stačí pripojiť k počítaču a následne naištalovať softvér MioMore potrebný pre pravidelné aktualizovanie máp. 



Obsah balenia: Mio Pilot™ 15 LM, autonabíjačka, držiak na predné sklo