MS Office 365 Business Premium SK 1rok 9F4-00003

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

9F4-00003
Microsoft

Popis

 

         Vychutnajte si úplné nainštalované verzie balíka Office pre PC, Macy, tablety s Windowsom, iPad?, ako aj tablety so systémom Android? a väčšinu ďalších mobilných zariadení. Každý používateľ môže

nainštalovať Office do 5 PC alebo Macov, 5 tabletov (s Windowsom, Androidom, do iPadov) a 5 telefónov.

 

         Získajte podnikový e-mail v známom prostredí Outlooku s rozsiahlymi funkciami, ku ktorému môžete získať prístup prostredníctvom stolného počítača alebo webového prehliadača pomocou aplikácie Outlook Web App. Získajte poštovú schránku s kapacitou 50 GB na používateľa a odosielajte prílohy s veľkosťou až do 150 MB.

 

         Organizujte online schôdze so zvukom a videom pomocou zdieľania obrazovky jediným kliknutím a funkcie videokonferencií v rozlíšení HD.

 

         Spojte sa s ostatnými používateľmi Skypu for Business cez okamžité správy, hlasové hovory a videohovory a dajte ostatným ľuďom vedieť o svojej dostupnosti pomocou online stavu. Zdieľajte informácie o prítomnosti, odosielajte okamžité správy a uskutočňujte hlasové hovory s používateľmi Skypu.

 

         Softvér na spoluprácu a podnikové aplikácie Yammer umožňujú vašim zamestnancom spojiť sa so správnymi ľuďmi, zdieľať informácie v tímoch a lepšie a rýchlejšie organizovať činnosti v rámci projektov.

 

         Vytvárajte a upravujte dokumenty programov Word, OneNote, PowerPoint a Excel z ľubovoľného prehliadača.

 

         Pomocou aplikácie Sway, ktorá je novinkou v rámci služieb Office 365, môžete jednoducho vytvárať pútavé interaktívne webové zostavy, prezentácie, bulletiny, školenia a ďalší obsah priamo v telefóne, tablete alebo prehliadači. Swaye sa jednoducho zdieľajú a vyzerajú skvele na každej obrazovke.

 

         OneDrive for Business poskytuje 1 TB ukladacieho priestoru pre každého používateľa a umožňuje prístup k dokumentom takmer z ľubovoľného miesta. Zdieľajte súbory s ostatnými používateľmi v rámci organizácie aj mimo nej a rozhodujte o tom, kto môže jednotlivé súbory zobrazovať a upravovať. Súbory môžete tiež jednoducho synchronizovať s PC/Macmi a ďalšími zariadeniami.

 

         Umožnite používateľom rýchly prístup a zdieľanie dokumentov vďaka 10 GB základného ukladacieho priestoru a 500 MB ukladacieho priestoru na používateľa.

 

         Buďte v obraze. Vyhľadávajte a zisťujte obsah v Office 365 na základe prispôsobených prehľadov. Office Delve je prvá aplikácia, ktorá používa technológiu Office Graph. Ide o kolekciu analyzovaných signálov alebo prehľadov odvodených od správania jednotlivých používateľov a ich vzťahov k obsahu, témam a kontaktom.

 

         Môžete byť úplne bez starostí, pretože vaše služby sú dostupné prostredníctvom zmluvy o úrovni služieb s finančnou zárukou a garantovanou bezporuchovosťou prevádzky na úrovni 99,9 %.

 

         Špičkové postupy 5-úrovňového zabezpečenia a proaktívne monitorovanie zaisťujú bezpečnosť údajov zákazníkov

 

         Vaše údaje patria vám. Chránime ich a súčasne chránime aj vaše osobné údaje.

 

         Nasadenie a správa služieb Office 365 vo vašej spoločnosti nevyžaduje odbornosť v oblasti IT. Pridanie či odstránenie používateľov trvá len niekoľko minút.

 

         Nemusíte platiť za inovácie verzií. Aktualizácie sú súčasťou vášho predplatného. Používateľom služieb Office 365 sa pravidelne sprístupňujú nové funkcie.

 

Parametre

Pôvod licencie
Nová