MS OFFICE Home and student 2016 SK ML 79G-04320

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

79G-04320
Microsoft

Popis

-         Vytvárajte a zdieľajte profesionálne vyzerajúce dokumenty so špičkovými nástrojmi na úpravu, revíziu a zdieľanie. Nová karta Dizajn poskytuje rýchly prístup k užitočným funkciám, kým funkcia Inteligentné vyhľadávanie zobrazuje relevantné kontextové informácie z webu priamo vo Worde.

 

Excel

Analyzujte a vizualizujte svoje údaje novými a intuitívnymi spôsobmi v novom používateľskom rozhraní využívajúcom vaše obľúbené klávesové skratky. Ušetrite čas vďaka rozličným funkciám, ako sú Analytické nástroje, Rýchle filtre a Nástroj na tvorbu vzorcov, aby ste sa mohli sústrediť na poznatky.

 

PowerPoint

Tvorte, spolupracujte a efektívne prezentujte svoje nápady s novými efektmi prechodu snímok a zlepšeným panelom úloh Animácie. Poznámky usporiadané do vláken pri vašich snímkach vám umožnia zakomponovať spätnú väzbu do vašich prezentácií.

 

OneNote

Je to váš vlastný digitálny zápisník, ktorý vám umožní uchovávať svoje poznámky, nápady, webové stránky, fotografie a dokonca aj zvukové záznamy a videá na jednom mieste. Či ste doma, v kancelárii alebo na cestách, svoj obsah môžete vziať so sebou kamkoľvek sa vyberiete, a zároveň ho môžete zdieľať a spolupracovať s inými.

 

Majte pri sebe svoje veci vždy a všade

Vďaka dokonalej integrácii so službou OneDrive získate po prihlásení sa do programov Office 2016 okamžitý prístup k svojim posledným dokumentom a to na ľubovoľnom zariadení.

 

Požiadavky

Procesor s architektúrou x86 alebo x64 s inštrukčnou sadou SSE2 a frekvenciou aspoň 1 GHz

Systém Windows 7 alebo novší, Windows Server 2008 R2 alebo Windows Server 2012

1 GB pamäte RAM (32-bitová verzia); 2 GB pamäte RAM (64-bitová verzia)

3 GB voľného miesta na disku

Rozlíšenie 1280 x 800

 

-         Grafické hardvérové urýchľovanie vyžaduje grafickú kartu kompatibilnú s rozhraním DirectX 10.

-         Viacdotykové ovládanie

-         Funkcie viacdotykového ovládania vyžadujú použitie zariadenia podporujúceho dotykové ovládanie. Všetky súčasti a funkcie je však možné ovládať pomocou klávesnice a myši alebo iného štandardného alebo dostupného vstupného zariadenia. Poznámka: Nové funkcie dotykového ovládania sú optimalizované pre použitie v systéme Windows 8 alebo novšom.

-         Ďalšie systémové požiadavky

-         Na nekomerčné použitie.

-         Internetové funkcie vyžadujú pripojenie na internet.

-         Požaduje sa účet Microsoft.

Parametre

Pôvod licencie
Nová