MS WINDOWS 10 SK 32/64 bit USB KW9-00257

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

KW9-00257
Microsoft

Popis

?         Windows 10 je známy a jednoducho sa používa. V mnohom vrátane ponuky Štart sa podobá na Windows 7. Rýchlo sa spúšťa aj obnovuje, obsahuje viac vstavaných funkcií zabezpečenia, aby ste mohli zostať v bezpečí, a je navrhnutý na fungovanie so softvérom a hardvérom, ktoré už máte.

 

?         Program Windows Insider zahŕňa celosvetovú komunitu nadšencov, ktorí obľubujú Windows a chcú sa pričiniť o jeho zlepšenie. Členovia programu Insider vidia tento operačný systém v najskorších štádiách a zohrávajú významnú úlohu pri jeho formovaní. Ich pripomienky prispeli k doteraz najlepšiemu systému Windows.

 

?         Microsoft Edge vám umožňuje rýchlo zmeniť činnosť z prehľadávania na prácu. Píšte1 alebo zadávajte poznámky priamo na webových stránkach a zdieľajte ich s ostatnými, čítajte online články bez akéhokoľvek rozptyľovania a pohodlne si ukladajte obľúbené čítanie na neskôr.

 

?         Dokončite úlohy rýchlejšie pomocou lepšieho spravovania pracovnej plochy. Prichyťte až štyri položky na jednu obrazovku naraz a vytvorte si virtuálne pracovné plochy vždy, keď potrebujete viac miesta alebo chcete zoskupiť veci podľa projektu, napríklad aplikácie balíka Office na prácu a hry na zábavu.

 

?         Predstavujeme vám nový Windows Obchod, jednotné nákupné centrum v rámci všetkých zariadení so systémom Windows 10. Prezrite si obchod vo svojom počítači, tablete alebo telefóne a jednoducho si stiahnite fantastický bezplatný i spoplatnený digitálny obsah vrátane aplikácií, hier, hudby, filmov a televíznych relácií.2

 

?         To najlepšie zo služieb Xbox a Xbox Live prichádza do systému Windows 10. Pustite sa už za pár sekúnd do nahrávania hier, súťažte proti hráčom na konzole a vysielajte hry z konzoly Xbox One do ktoréhokoľvek počítača so systémom Windows 10 kdekoľvek doma.3

 

?         Windows 10 prichádza so skvelými vstavanými aplikáciami4, ako sú Mapy, Fotografie, Pošta a kalendár, Hudba, Filmy a TV programy. Tieto aplikácie navyše využívajú službu OneDrive na zálohovanie údajov a plynulú synchronizáciu všetkých zariadení so systémom Windows 10, vďaka čomu máte všetko potrebné stále na dosah.

 

?         Váš obsah môže byť uložený v ktoromkoľvek zariadení, no iba Windows vám poskytuje ozajstné prispôsobenie. Vďaka funkcii Windows Hello vaše zariadenie overí a rozpozná vašu totožnosť na základe vašej prítomnosti, čím poskytuje mimoriadne zabezpečenie, pohodlie a dokonca aj priateľský pozdrav.9

 

 



Parametre

Pôvod licencie
Nová