Multifunkčné zariadenie Canon i-SENSYS MF3010 5252B004AB

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

5252B004AB
Canon

Popis

Výhody:

  • Stolové čiernobiele laserové zariadenie 3 v 1: tlačiareň, kopírka a skener
  • Moderný a atraktívny dizajn
  • Vertikálna displej s jednoduchým použitím
  • 18 str. / Min, čas vytlačenia prvého výtlačku 7,8 s
  • Úsporná prevádzka

Mimoriadne kompaktný a moderný dizajn
Elegantný a štýlový čisto čierny dizajn robí zo zariadenia MF3010 veľmi elegantné multifunkčné laserové zariadenie 3 v 1. V jednej priestorovo úspornej jednotke nájdete vysoko kvalitnú čiernobielu tlačiareň, skener a kopírku. Toto atraktívne kompaktné zariadenie vyznačujúci sa rýchlym a úsporným prevádzkou sa ľahko zmestí na stôl. Je perfektný pre osobné použitie alebo pre používateľov v malých a domácich kanceláriách, ktorí chcú viac než len tlačiareň a zároveň si želajú šetriť čas aj peniaze.

Jednoduché použitie
Vďaka jednoduchému vertikálnemu displeju možno zariadenie MF3010 ovládať pohodlne, bez toho aby ste museli vstávať zo stoličky. Máte tak pohodlný prístup ku všetkým funkciám, bez toho aby ste museli nad zariadením stať - a to prináša úsporu času i vášho úsilia.

Kvalita a rýchlosť
Môžete očakávať vysoko profesionálne laserové výtlačky vo zlepšenom rozlíšenie tlače až 1 200 × 600 dpi. Zobrazí sa tak väčšie množstvo detailov a výsledkom je ostrý text a jemná grafika. S rýchlosťou výstupu čiernobielej tlače 18 str. / Min nie je nutné na dokumenty dlho čakať. Technológia Quick First-Print spoločnosti Canon naviac prinášajú krátku dobu vytlačenia prvého výtlačku 7,8 sekundy.

Univerzálne farebné skenovanie a kopírovanie
Zvýšte svoju efektivitu pomocou vysoko kvalitného farebného skenera. Skenovanie a kopírovanie dokumentov je jednoduché - preto okamžite zlepšuje vašej produktivitu. S dobou vytlačenia prvej kópie za menej než 12 sekúnd nie je nutné čakať. Pomocou softvéru MF Toolbox môžete skenovať aj priamo do e-mailov alebo prehľadávateľných súborov PDF, ktoré umožní rýchle vyhľadávanie dokumentov a fotografií.

Šetrite energiu a znížte náklady
Naozaj úsporné zariadenie MF3010 stojí na čele energetickej úspornosti, bez toho by bol obetovaný výkon - ušetríte peniaze a zároveň znížite vašej "karbónovú stopu". Multifunkčné zariadenie vďaka typickej spotrebe elektrickej energie (TEC) 0,6 kWh spĺňa kritériá normy Energy Star. V režime spánku je spotreba elektrickej energie iba 1,4 wattu.

Kazeta "všetko v jednom"
Aby bol zaistený bezúdržbová prevádzka a nepretržitý vysoko kvalitný výstup, sú všetky základné súčasti umiestnené v rovnakej kompaktnej kazete. Táto kazeta "všetko v jednom" obsahuje toner, valec a čistiace jednotky, a preto ju možno ľahko a čisto vymeniť v priebehu niekoľkých sekúnd. Používajte originálnu kazetu Canon pre laserovú tlač a vaše multifunkčné zariadenie bude stále ako nové.

Typ zařízení Multifunkce
Technologie tisku Laserová
Barevný tisk Ne
Max formát A4
Rozlišení černobílého tisku 1200 x 600
Vytížení kazet čb.tisk-přesná 1 600
Vytížení kazet čb.tisk-rozsah 1501 - 2000 str
Dělené náplně ne
Počet kazet (náplní) 1
Barevný model Black
Podpora PCL Ne
Tisk bez okrajů Ne
Rychlost tisku čb (str/min) 18
Maximální zatížení (měsíčně) 4-9 tisíc
LAN Ne
Wi-Fi Ne
USB port Ano
Paralelní port Ne
PictBridge Ne
BlueTooth Ne
Čtečka karet ne
Potisk CD/DVD Ne
Fax ne
Deskový skener Ano
Průtahový skener Ne
Podavač skeneru (ADF) Bez podavače
Provoz na baterie Ne
Další přídavné podavače Ne
Podávání z role/řezačka Ne
Rozlišení skeneru (dpi) 600x600
Rychlost skeneru (sec/stranu) do 10 sec
Bitová hloubka 24-bit

Parametre

Farba tlače
Čiernobiela
Technológia tlače
laserová

Súvisiace produkty