MYPHONE HALO11 Telefón pre seniorov modrý TELMY1011BL

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

TELMY1011BL
myPhone

Popis

Zaujímavý mobilný telefón CPA HALO 11 je určený hlavne pre starších ľudí, ktorí majú problémy s ovládaním dnešných čoraz viac miniaturizovaných modelov. Vďaka svojim veľkým tlačidlám vo svojej prednej časti s ním nebudú mať problémy ani tí, ktorým sa už ťažšie ovládajú prsty. Telefón však dobre poslúži aj užívateľom, ktorí preferujú iba základné funkcie, to jest telefonovanie a písanie správ. Avšak tento telefón okrem svojich základných funkcií obsahuje aj viacero funkcií, ktoré ocení každý užívateľ.

 

Zaujímavou funkciou sú Foto kontakty. Od chvíle, kedy ku kontaktu uložíte fotografiu, poznáte veľmi jednoducho, kto volá. Rovnako tak jednoducho môžete na taký kontakt zavolať. Už si viac nemusíte lámať hlavu, kto vám kedy voláva.

 

Úžasnou a praktickou funkciou tohto mobilu je LED svietidlo, ktoré sa ovláda na boku telefónu samostatným tlačidlom a dá sa zapnúť, aj keď je telefón vypnutý. Najviac to pomôže vtedy, keď v tme odomykáte dvere, alebo hľadáte nejakú vec pri zlom osvetlení.

 

SOS tlačidlo, umiestnené na zdanej strane telefónu, je možné použiť v prípade núdze. A postará sa o svojich majiteľov v prípade, že bude potrebná zdravotná pomoc. Po jeho stlačení telefón totiž automaticky postupne zavolá na všetky uložené SOS čísla a bude vytáčať dovtedy, než sa hovor spojí.

 

Pre pohodlné nabitie sa mobil nabíja pomocou stojančeka, do ktorého sa telefón položí a je súčasťou balenia. Telefón je taktiež vybavený základnými funkciami ako je FM rádio, hudobný prehrávač a slot pre pamäťovú kartu až do veľkosti 32 GB. Vďaka pokročilým technológiám vydrží batéria po plnom nabití až 10 dní.

 

Základné parametre

Telefón pre starších: Áno

Slot pre pamäťovú kartu: Áno (do 32GB)

FM rádio: Áno

Uhlopriečka displeja: 2,4 "

Rozlíšenie displeja:   220 x 176

Typ SIM karty: MiniSIM

Telefón pre starších: Áno

Bluetooth: Áno

FM rádio: Áno

 

Hmotnosť a rozmery

Šírka (mm):  58 mm

Hĺbka: 13,2 mm

Výška: 121 mm

Hmotnosť (g): 85 gram

Kapacita batérie: 900 mAh