NAVITEL GPS Navigácia E500 TMC Magnetic

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

E500 TMC Magnetic
Navitel

Popis

Hlavná výhoda modelu NAVITEL E500 TMC MAGNETIC je revolučný magnetický držiak s nepretržitým napájaním. Držiak sa prísavkou pripevní na čelné sklo automobilu a prostredníctvom adaptéra do zapaľovania je zariadenie napájané. Všetko je samozrejme súčasťou balenia.

 

Magnetické prvky na navigáciu a držiaku sa používajú pre jednoduchú a rýchlu inštaláciu zariadenia NAVITEL E500 TMC MAGNETIC v automobile. Stačí zariadenie a držiak priložiť k sebe a navigácia je pevne fixovaná . Následne sa navigácia NAVITEL E500 TMC MAGNETIC automaticky zapne a spustí navigačný softvér. Silné magnetické spojenie drží zariadenie bezpečne aj pri jazde. Navigácia sa automaticky vypne po 15 sekundách po vybratí z držiaka. Inštalácia a vybratie zariadenia NAVITEL E500 TMC MAGNETIC zaberie len niekoľko málo sekúnd.

 

Balíček predinštalovaných máp v zariadení NAVITEL E500 TMC MAGNETIC obsahuje 43 európskych krajín + Bielorusko, Kazachstan, Rusko a Ukrajinu. Ďalšie mapy možno zakúpiť a nainštalovať pomocou bezplatného programu Aktualizačné centrum Navitel Navigator. Zariadenie NAVITEL E500 TMC MAGNETIC používa pre ukladanie ďalších máp a mediálnych súborov microSDkarty s veľkosťou až 32 GB.

 

Základné parametre

Softvér: Navitel Navigator

Možnosť inštalácie ďalších máp: Áno

Časový výpočet trasy: Áno

Hlasové pokyny: Áno

TMC prijímač: Áno

operačný systém: Windows CE 6.0

CPU: MStar MSB 2521

frekvencia CPU: 800 MHz

RAM: 128 MB, DDR3

vnútorné úložisko: 8 GB

Typ baterie:  Li-pol

Kapacita baterie: 1200 mAh

Napájaný priamo z držiaka: Áno

Automatický start po pripojení k držiaku

Rozhranie:  USB 2.0

microSDkarta: až 32 GB

Audiojack: 3,5 mm (mini-jack)

Reprodukto: Áno

Držiak:  prísavkový (čelné sklo / držiak), magnetický (držiak / zariadenia)

Farba: čierna

Rozmery: 38x85x17 mm

Rozmery: 177 g

Anténa: vnútorná

 

Mapy

Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Gibraltár, Chorvátsko, Island, Taliansko, Kazachstan, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Macedónsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, ostrov Man, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko, Grécko, San Maríno, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Švédsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikán

 

Displej

Typ displeja: TFT

veľkosť displeja: 5"

rozlíšenie: 800x480

Dotykový displej: Áno

Podsvietený displej: Áno

 

 



Recenzie (1)

90%
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.