Ninebot by Segway Kickscooter E22E

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

E22E
Segway

Popis


Prvé elektrokolobežka úplne novej generácie E-série od spoločnosti Segway-Ninebot, technologického lídra v osobnej elektromobilite, v sebe spája špičkový dizajn, kvalitu a inováciu. Nadväzuje na veľmi úspešnú a spoľahlivú sériu ES a prináša množstvo noviniek, ktoré na cestách oceníte.

 

Elektrokolobežka KickScooter E22E by Segway je postavená na veľkých deväťpalcových hi-tech pneumatikách DDMC (Dual Density Microcell), ktoré si berú to najlepšie z dvoch svetov. Namiesto vzduchu či pevné výplne obsahujú špeciálnu penu, ktorá má vlastnosti vzduchom hustených pneumatík a odolnosť tých pevnej. Výsledkom je komfortné zvezenie na veľkých kolesách bez defektu. Komfort je podčiarknutý aj dodatočným predným tlmičom.

 

Model E22E disponuje úplne prepracovaným elektromotorom s nominálnym výkonom 300W s posilneným krútiacim momentom a zvýšenou účinnosťou. Umožní zdolať 15% stúpanie, čo je o tretinu viac ako u série ES. Maximálna rýchlosť je nastavená na 20 km / h, v prípade použitia prídavnej batérie 25 km / h. Základné dojazd 22 km je možné s externou batériou predĺžiť na 45 km. Zvýšená odolnosť IPX4 umožňuje prevádzku v akomkoľvek počasí.

 

Elektrokolobežka E22E má prepracovanú konštrukciu blatníkov, ktoré vás lepšie ochráni proti striekajúcej vode. Je vybavená silným predným LED svetlometom a zadným LED svetlom s funkciou brzdového svetla. Ďalej je vybavená extrémne silnými odrazkami E-MARK, ktoré významne zvyšujú vašu bezpečnosť a viditeľnosť v prevádzke.

 

Počas vašej jazdy sa prebytočná energia pri jazde z kopca či pri brzdení rekuperuje späť do batérií. Vďaka tomu je kolobežka maximálne efektívna. Inteligentný systém riadenia batérie pozorne sleduje výkon batérie, predlžuje dojazd a navyše je produkt šetrný k prírode.

 

Elektrokolobežka Ninebot KickScooter E22E by Segway umožňuje plnú konektivitu so SMART telefónmi Apple a Android. Umožňuje meniť jazdné režimy, nastavovať mieru rekuperácie pri brzdení, rýchlosti u tempomatu a oveľa viac. Môžete sledovať všetky jazdné dáta aj telemetriu v reálnom čase. Samozrejmosťou je automatický update firmvéru.

 

Veľmi starostlivo sme hľadeli aj na tie najmenšie detaily, aby sme vám zaručili pohodlie pri cestovaní a vašu bezpečnosť. Zázemie prémiové značky, podpora, kvalitné materiály a vlastné vývojové centrum. To všetko stojí za pozadím najlepšej série elektrokolobežiek so špičkovým pomerom cena / výkon.

 

Základné parametre

Hmotnosť: 13.5 kg

Maximálna rýchlosť: 20 km / h (25 km / h) s ext. batérií

Maximálny dojazd: 22 km (45 km) s ext. batérií

Kapacita batérie: 5100 mAh, 5,1 Ah (184 Wh)

Farba: Antracitová

Nosnosť: 100 kg