NOVEEN UH1800 Xline, Zvlhčovač vzduchu

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 40,80 €

UH1800
Noveen

Popis

-         3 rýchlosti regulácie výstupného výkonu

-         Rozptyľovač hmly

-         Senzor vonkajšej vlhkosti

-         12-hodinový časovač

-         Vymeniteľný filter na zníženie baktérií a zápachu

-         Automatické vypnutie v prípade nedostatku vody

-         Výber studenej alebo teplej hmly (PTC kúrenie)

-         Vrátane antibakteriálneho filtra

 

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu UH1800 X-LINE je vybavený vymeniteľným antibakteriálnym filtrom NOVEEN UHF-18, ktorý je súčasťou súpravy.

 

Filter ionomeničovej živice zmäkčuje tvrdú vodu odstránením iónov vápnika a horčíka. Zariadenie vytvára hmlu bez kalcia, ktorá je čistá a nezanecháva žiadne biele nečistoty. Vo vnútri zariadenia sa tiež neukladá žiadny vodný kameň. Navyše filter odstraňuje baktérie, čo robí hmlu produkovanou zvlhčovačom zdravotne nezávadnú

 

V závislosti od frekvencie používania zvlhčovača vzduchu sa odporúča filter vymeniť každých 4 až 6 mesiacov. Filter NOVEEN UHF-21 je možné zakúpiť aj samostatne.

 

Rad prémiových tried

Linka X-LINE je splnením vašich najambicióznejších snov. Nespornými výhodami výrobkov sú funkčnosť, inovácia a kvalitné materiály, z ktorých boli vyrobené. Množstvo praktických a moderných funkcií významne zvyšuje pohodlie bývania a elegantný štýl dokonale dopĺňa najnáročnejšie interiéry.

 

Ako funguje ultrazvukový zvlhčovač?

Ultrazvukový zvlhčovač používa ultrazvuk na rozloženie molekúl vody s priemerom asi 1 až 5 um na generovanie hmly. Ventilačný systém vypúšťa rozbité molekuly vody do suchého vzduchu, kde sa počas odparovania dosiahne požadovaná vlhkosť. Z prístroja je jasne viditeľný, hladký a rovnomerný únik hmly. Vďaka tomu obnovuje a udržuje primeranú úroveň vlhkosti v miestnosti, navrhuje sa, aby bola na úrovni medzi 40 - 60%.

Konštrukcia ultrazvukových zvlhčovačov je zložitejšia ako parných alebo odparovacích zvlhčovačov, takže umožňuje presnejšiu reguláciu vlhkosti v miestnosti.

 

Technické detaily

Typ zvlhčovača: ultrazvukový

Ionizácia:  10-6ions / cm 3

Maximálna účinnosť: 300 ml / h

Prevádzková oblasť: 35 m 2

Objem nádrže: 5 L

Maximálny pracovný čas (jedna náplň):    12h

Spotreba energie: 30/110 W

Zdroj: 220 - 240 V 50 Hz

Rozmery: 23,6 x 21,3 x 30 cm

Závažia: 1,8 / 2,5 kg NW / GW

EAN kód: 5902221620836