Prestigio Car Video Roadrunner 535W 2" 960x240 Video: 2560x1440 Wifi 1GB MicroUSB Cyclic recording Motion Detection PCDVRR535W

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

PCDVRR535W
Prestigio

Popis

S novým zariadením RoadRunner 535W získate všetky obľúbené funkcie nahrávacích zariadení od spoločnosti Prestigio (detekcia pohybu, cyklické nahrávanie, snímač G, atď.), ale s modernými a užitočnými výhodami. rozlíšenie videa 2K zaručuje vysokú kvalitu obsahu. Pripojenie Wi-Fi uľahčuje ovládanie nahrávania priamo z vášho smartfónu!

VIDEO V KVALITE 2K HD
Najdôležitejším parametrom nahrávacích zariadení je vysoká kvalita videa. RoadRunner 535W nahráva v rozlíšení 2KHD, a tak poskytuje detailný obsah, ktorý vám uľahčí dokázanie svojej neviny, ak nastane nehoda.

ZABUDOVANÉ PRIPOJENIE WI-FI
Prepojte svoje zariadenie Prestigio RoadRunner so svojím smartfónom pomocou Wi-Fi a rozšírte jeho schopnosti: prehliadajte, sťahujte alebo vymažte nahrané obrázky a video, aktualizujte informácie o jazde.
Stiahnite si aplikáciu Prestigio Road Cam z obchodu App Store alebo Play

ŠIROKÝ POZOROVACÍ UHOL
Široký pozorovací uhol 140° zaručuje široký rozhľad na cestu.

ZACHYŤTE DETAILY
Aby ste získali perfektný obraz vo všetkých svetelných podmienkach, Spoločnosť Prestigio pridala režim HDR a fotoaparát s rozlíšením 12 Mpx. Vďaka tomu si už nikdy nebudete robiť starosti o kvalitu obsahu, dokonca ani vtedy, keď šoférujete v noci alebo oproti jasnému svetlu.

UŽITOČNÁ VEC
Zariadenie Prestigio RoadRunner obsahuje všetky obľúbené režimy nahrávacích zariadení od spoločnosti Prestigio. Identifikácia pohybu pre šetrenie úložiska, nahrávanie v slučke zaručí, že sa vám úložisko v zariadení nikdy nezaplní a G-senzor rozpozná a ochráni súbor s nahranou nehodou pred prepísaním funkciou nahrávania v slučke.

OCHRANA PRED PREHRIATÍM
Spoločnosť Prestigio si je vedomá, že prehrievanie môže poškodiť batériu alebo samotné zariadenie. Preto sme zabudovali ochranu: Pri izbovej teplote sa predpokladá, že teplota batérie bude pod 50 °C a zariadenie sa nepoškodí.

NABÍJAČKA S DVOMI PORTMI USB
Zariadenie RoadRunner je k dispozícii s nabíjačkou do auta s dvomi USB portmi. Nabíjajte súčasne svoje zariadenie DVR a smartfón alebo navigáciu.