Prestigio Grafénová Powerbanka Apple Watch Edition, 10 000 mAh, Gold/koža, nabíja viac zariadení PPB112GGD

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

PPB112GGD
Prestigio

Popis

RÝCHLE NABÍJANIE VAŠICH ZARIADENÍ
Powerbanka Graphene PD Watch Edition dokáže vdaka integrovanej nabíjacke inteligentných hodiniek rýchlo obnovit energetické rezervy všetkých zariadení Apple vrátane hodiniek Apple Watch. Hodí sa tiež na nabíjanie všetkých doplnkov, ktoré podporujú moderný štandard bezdrôtového prenosu energie Qi.
SÚCASNÉ NABÍJANIE AŽ PIATICH ZARIADENÍ
Ešte nedávno bolo nabíjanie piatich zariadení pomocou jedinej powerbanky skôr z ríše sci-fi. Graphene PD Watch Edition s kapacitou 10 000 mAh však dokáže polahky nabit až pät doplnkov naraz. Kapacita batérie postacuje napríklad na úplné nabitie 2 telefónov a 1 hodiniek.
POHODLNÁ LED INDIKÁCIA
Grafénová powerbanka je vybavená špeciálnou LED kontrolkou, ktorá zobrazuje úroven batérie v zariadení. Ak vám nezostáva už prakticky žiadna energia, môžete Graphene PD Watch Edition úplne nabit za púhych 50 minút. Tento spolahlivý zdroj energie môžete použit na napájanie svojich doplnkov prakticky v akejkolvek situácii!
PRÉMIOVÝ DIZAJN
Powerbanku Graphene PD Watch Edition ocenia znalci elegantného dizajnu. Jednoduché telo prístroja je vyrobené z hliníka a tvrdeného skla. Kupujúci tiež dostane štýlové puzdro z pravej kože a výkonnú nabíjacku s adaptérmi pre siete v USA, Cíne, Európe a Velkej Británii.
KOMPLEXNÉ NABÍJANIE
Powerbanka Graphene PD Watch Edition je vybavená aj jednou podstatnou funkciou – dokáže sa nabíjat pri bezdrôtovom nabíjaní ostatných zariadení. Vdaka využitiu inovatívnej grafénovej technológie sa navyše neprehrieva ani pri „extrémnej“ prevádzke.