Prestigio MultiPad 3418 8" IPS 1280x800 LTE QuadCore 1/16GB WIFI BT GPS Phone 4200mAhCAM 2/5Mpx Android 6.0 Čierna PMT3418_4G_D

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

PMT3418_4G_D
Prestigio

Popis

Prestigio Wize 3418 4G je štýlový tablet s atraktívnym telom, výkonným hardvérom a rýchlym 4G pripojením. Tento tablet predstavuje vyvážené riešenie pre tých, ktorí sú zvyknutí na vysokokvalitné funkčné zariadenia a bleskový internet.

4G - vyšší stupeň rýchlosti
Pripojenie rýchlosťou 4G vám zaradí nový rýchlostný stupeň pripojenia na internet. S tabletom Wize 3418 4G je možné prevziať film alebo veľký objem dát za pár minút.

Živá obrazovka
Vďaka technológii IPS, rozlíšeniu 800 x 1280 a štvorjadrovej grafickej karte Mali T720 displej zobrazuje farby s vysokou presnosťou. Ostrosť obrazu umožňuje pohodlnú prácu. Svet zábavy vám doslova ožije v dlaniach.

Efektívny režim multitasking
Hardvér tabletu Wize 3418 4G si efektívne poradí s režimom spracovania viacerých úloh naraz. Výkonný 64-bitový štvorjadrový procesor a pamäť RAM s kapacitou 1 GB vám umožnia pracovať s viacerými kancelárskymi aplikáciami naraz, komunikovať na sociálnych sieťach a sledovať videá vo vysokom rozlíšení.

Kapacita vnútornej pamäte
Tablet 3418 4G je vybavený vnútornou pamäťou s kapacitou 8/16 GB: budete mať tak dostatok priestoru pre svoje aplikácie, fotografie a hudbu. Tento priestor je možné pomocou karty micro SD rozšíriť až o 32 GB.

Fotografie a videá
Prečo by tablet nemohol byť nástrojom na vytváranie fotografií a video obsahu? Zadným fotoaparátom s bleskom budete môcť fotografovať na cestách, predný fotoaparát zas môžete použiť na video hovory z ľubovoľného miesta, kde sa počas dňa budete nachádzať.

Aktualizovaný systém Android
Výkonnosť tabletu je znásobená aktualizovaným operačným systémom Android 6.0 Marshmallow, vďaka ktorému vydrží Wize 3418 4G v režime šetrenia batérie Doze dlhšie. Vychutnajte si rôznorodosť možností prostredníctvom prispôsobenia aplikácií a podčiarknite svoju osobnosť!


Parametre

Kapacita operačnej pamäte
1GB
Počet jadier procesora
4
Tablety, Tablety Prestigio