Prestigio Multiphone Grace S7 LTE 5.5" IPS 1280x720 2/16GB OctaCore WIFI DUALSIM ZLATY PSP7551DUOGOLD

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

PSP7551DUOGOLD
Prestigio

Popis

MAXIMÁLNA VÝDRŽ
Prestigio Grace S7 LTE je zdokonalený superhrdina novej generácie. V tenkom 8,7 mm štíhlom tele a za štýlovým zakriveným displejom 2,5D sa ukrýva výkonná lítiovo-polymérová batéria s kapacitou 5000 mAh. Je to smartfón, ktorý dokáže pracovať deň za dňom bez potreby nabíjania, nafotiť jasné a kontrastné fotografie cez deň aj noc. Všetky fotografie sa na 5,5-palcovom displeji s technológiou IPS On-cell zobrazujú tak realisticky, že máte pocit, že sa môžete toho, čo je na obrázku, priamo dotknúť. Telefón Grace S7 LTE má internetové pripojenie 4G a beží na operačnom systéme Android 7.0 Nougat. Okrem toho štvorjadrový 64-bitový procesor poskytuje ohromujúci výkon v režime spúšťania viacerých aplikácií naraz. Inteligentný, výkonný, pohodlný, neuveriteľne vytrvalý - smartfón Grace S7 LTE vás nikdy nesklame.

VYTRVALÝ
Všetky moderné smartfóny ponúkajú množstvo vzrušujúcich funkcií, ale plne si ich môžete vychutnať len vtedy, keď je smartfón úplne nabitý. Batéria s kapacitou 5000 mAh je to, čo smartfón Grace S7 LTE odlišuje od ostatných. Môžete počúvať hudbu a súčasne komunikovať prostredníctvom komunikačných aplikácií, hrať hry online alebo sledovať filmy celý deň, bez znižovania jasu obrazovky.

EXPERT NA SELFIE
Smartfón Grace S7 LTE vie všetko o fotení autoportrétov. Predný fotoaparát s rozlíšením 8,0 Mpx robí kvalitné fotografie. Pohodlnú funkciu časovača pre selfie je možné nastaviť tak, aby sa zaručilo, že sa vaša tvár vždy správne zachytí. Kto si chce poznačiť, kde bola fotografia spravená? Záber je možné označiť geo-súradnicami. Funkcia rozoznávania tvárí vám uľahčí identifikovať kto je kto, dokonca aj vo veľkom dave. Aby vám nič dôležité v scéne neušlo, zvoľte si kontinuálny alebo panoramatický režim snímania.

PREKRÁSNE FOTOGRAFIE
Bez ohľadu na to, kde fotíte - v stane, pri táboráku alebo v uliciach mesta - snímač OmniVision zaručí fotografie s vysokým rozlíšením v jasných aj zhoršených svetelných podmienkach. Vysoký výkon a okamžité zaostrenie na predmety umožnia zachytávať úžasné fotografie, s ktorými sa budete chcieť podeliť. Hlavný fotoaparát s rozlíšením 13,0 Mpx so štvoritým bleskom LED a clonou f2.0 zaručí vynikajúcu kvalitu nočných snímok: fotografie a videá budú kontrastné, jasné a živé. Pohodlným dvojitým stlačením tlačidla «Zapnutia» sa spustí fotoaparát. Štvoritý blesk LED je možné použiť na dodatočné osvetlenie alebo ako výkonný blesk.

VŽDY ONLINE
Smartfón Grace S7 LTE je pripravený cestovať až na koniec sveta. Tento smartfón podporuje pripojenie 4G LTE, a tak môžete využívať pokročilé technológie: vychutnať si vysokorýchlostný internet až do 150 Mbps a kvalitnú komunikáciu. Využitím dvoch kariet SIM budú vaše hovory domov alebo priateľom z inej krajiny oveľa lacnejšie.

MODERNÝ
Grace S7 LTE v štíhlom kovovom tele s displejom 2,5D je elegantným a praktickým riešením. Ktorá bude vaša: trendová zlatá alebo prísne klasická čierna? Vyberte si takú, ktorá vás najlepšie vystihuje. Smartfón Prestigio Grace S7 LTE harmonicky ladí s každým životným štýlom.