Prestigio Multiphone Muze B3 5" 1280x720 IPS 1/8GB 1.3GHz 2000mAh CAM 2/8Mpx Android 6.0 DUAL SIM CIERNY PSP3512DUOBLACK

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

PSP3512DUOBLACK
Prestigio

Popis

So smartfónom Muze B3 je jednoduché nesplynúť s davom! Vďaka zaoblenému tvaru svojho tela, sklu 2,5D na displeji a moderným farbám pôsobí elegantne a je módnym doplnkom. Krása sa snúbi s inteligenciou (štvorjadrový procesor, operačný systém Android 6.0 Marshmallow a pamäť RAM s kapacitou 1 GB), preto zvládnete všetky svoje každodenné úlohy. Tento smartfón ocenia tí, ktorí nechcú robiť kompromisy medzi štýlovým vzhľadom, špecifikáciami a cenou.

Displej, ktorý očarí
Smartfón Muze B3 je vybavený žiarivým 5-palcovým displejom. Jeho uhlopriečka je dostatočne široká na pohodlné čítanie, prácu, hranie hier a sledovanie filmov. Technológia IPS a vysoké rozlíšenie HD vám pri každom používaním poskytnú ešte väčší pôžitok.

Pre všetky vaše úlohy
Okrem výnimočného dizajnu a vysokokvalitnej obrazovky disponuje smartfón Muze B3 aj vysokým a spoľahlivým výkonom. Štvorjadrový procesor MT6580 s frekvenciou 1,3 GHz a pamäť RAM s kapacitou 1 GB zaručujú pohodlnú prácu bez prerušovania aj v režime multitasking.

Aktualizovaný systém Android
Produktivitu smartfónu vylepšuje systém Android 6.0 Marshmallow. Vďaka jeho režimu šetrenia batérie dokáže Muze B3 dlhšie pracovať. Systém tiež otvára široké možnosti prispôsobenia aplikácií.

Tvorca obsahu
Tento smartfón je tiež výborný na fotografovanie a nahrávanie videí. Je vybavený fotoaparátom s rozlíšením 8,0 Mpx s technológiou Backside Illumination (BSI) a bleskom LED. Obsah vytvorený pomocou smartfónu Muze B3 je jasný, žiarivý, a to aj pri nedostatočnom osvetlení.

Finančne uvedomelý
Smartfón Muze B3 využíva dve karty SIM, vďaka čomu môžete ušetriť. Používajte jednu na telefonáty a druhý na super rýchly internet 3G. Zostaňte tak v kontakte po celý deň bez nutnosti mať pri sebe dve zariadenia. Okrem toho cenovku tohto smartfónu ocenia všetci, ktorí si strážia svoju peňaženku.