PROJEKTOR BENQ MX726 9H.JCM77.23E

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

9H.JCM77.23E
BenQ

Popis

Projektor BenQ MX726

 

Zaujmite svoje divákov kvalitné projekciou s DLP projektorom BenQ MX726. Vysoko kontrastný projektor BenQ MX726 Vám zabezpečí prezentácie s vysokým jasom, navyše radom praktických ekologických funkcií. Poskytne neobyčajnú konektorovú výbavu. Tento model je určený pre stredne veľké miestnosti.

 

Potrebujete mať vo veľkej zasadacej miestnosti kvalitné projekciu a zároveň dostatok osvetlenia pre ďalšie činnosti? Projektor BenQ MX726 je ideálnym riešením. Vďaka veľmi vysokému jasu 4000 ANSI lúmenov zaistí dokonalý obraz aj za najjasnejšieho osvetlenia.

 

Presentujte svoje fotografie štýlovo alebo prehrávajte pôsobivá videa pomocou 3D projekcie a doprajte tak divákom nezabudnuteľné okamihy. Niektoré dnešné fotoaparáty a videokamery už ponúkajú možnosť zaznamenávať fotografie a videá do trojrozmerného 3D formátu. Vaše okamihy tak budú ďaleko pôsobivejšie a reálne zachytené a Vy ich potom budete môcť prezentovať Vašim priateľom alebo známym na veľkej premietacej ploche.

 

Výrobca BenQ urobil technologický krok vpred vyvinutím vlastné technológie SmartEco, ktorá zdokonaľuje DLP vďaka úspore energie. Projektor tak spája výborný jas, kvalitu obrazu a vysokú životnosť lampy. Režim SmartEco pomáha nastaviť výkon lampy pre čo najväčšiu úsporu energie a poskytnutie vyváženého jasu a kontrastu.

 

Pomocou režimu Eco Blank bude eliminované zbytočného plytvania energiou a predĺži sa životnosť projekčnej lampy. Ak je projektor dlhšie ako tri minúty zapnutý as chýbajúcim vstupom signálu, prepne sa do režimu Eco Blank, čím dôjde k zníženiu výkonu lampy o až 70%.

 

BenQ MX726 využíva patentované DLP technológie od Texas Instruments, čo je sústava mikro zrkadiel vnútri špeciálneho čipu, ktoré odrážajú digitálne stvorený obraz na požadovanú plochu. Výhodou DLP projektora je, že pri svojej prevádzke nepotrebuje vzduchový filter, čím odpadá jeho čistenie a výmena. Je prakticky imúnny voči slabnutia farieb (žltozelený nádych), ku ktorému sú niektoré projektory pri svojej prevádzke náchylné.

 

Parametre a špecifikácie:

 

Všeobecné

Typ projektora: 3D, Kancelársky

Economic mode: Áno

Reproduktory: Áno

Diaľkové ovládanie: Áno

 

Zobrazenie

Zobrazovač: DLP

Zdroj svetla: Lampa

Rozlíšenie: 1024 x 768 (XGA)

Kontrast [: 1]: 11 000

Lampa [W]: 280

Svietivosť [ANSI lumens]: 4 000

Uhlopriečka zobrazovacie časti [palce]: 300

 

Životnosť výbojky

Životnosť výbojky normal [h]: 3 000

Životnosť výbojky economic [h]: 4 000

 

Rozmer a hmotnosť

Montáž na stenu: Áno

Výška [mm]: 116

Šírka [mm]: 314,2

Hĺbka [mm]: 216,3

Hmotnosť [kg]: 3,3

 

Pripojiteľnosť

Computer in (D-sub 15pin)x 2x

HDMI: 2x (HDMI with MHL2.0 x1,HDMI x 1)

Monitor out: 1x

Composite Video in (RCA): 1x

S-Video in: 1x

Audio in: (Mini Jack) 1x

Audio in: (L/R) 1x

Audio out: (Mini Jack) 1x

Microphone in(Mini jack): 1x

Speaker 10W:  1x

LAN(RJ-45):  1x (LAN Control & LAN display)

USB (Type A):  1x

USB (Type Mini B):  1x

DC 12V Trigger (3.5mm Jack):  1x

RS232 (DB-9pin):  1x

IR Receiver: 2x (Front+Rear)