Filtrovať podľa

Značka

Značka

Cena

Cena

  • 72,00 € - 3 065,00 €

Projektory

Pri výbere projektora sa zamerajte na jeho účel. Potrebujete prenosný projektor s malými rozmermi, alebo vám stačí aj obyčajný veľký? Ak vás zaujímajú práve prenosné projektory, zamerajte sa na kategórie ako pocket alebo portable projector.

Všímajte si aj minimálnu a maximálnu uhlopriečku. Čím ďalej totiž projektor od plátna umiestnite, tým väčší bude premietaný obraz a naopak. V prípade, ak potrebujete obrovskú projekčnú plochu, no projektor musí byť v bezprostrednej blízkosti, siahnite po projektoroch s vysokým rozlíšením, teda Full HD alebo WUXGA.

Ďalším zaujímavým parametrom je úroveň jasu. Hodnoty bývajú väčšinou okolo 3000 až 4000 lúmenov alebo ANSI. Ak budete projektor využívať najmä za denného svetla, odporúčame projektor s vyššou svietivosťou. V tomto prípade sa zamerajte aj na životnosť lampy. Takisto odporúčame širokouhlé 16:9 zobrazenie, ktoré vám poskytne dostatočné rozlíšenie.

Medzi častých výrobcov projektorov patria Acer, Epson, BenQ či LG. O kritériách, na ktoré sa pri výbere projektoru zamerať, sme napísali viac v tomto článku.

Počet produktov: 171

Zobrazuje sa 1-42 z 171 položiek

Aktívne filtre

Obľúbené značky v kategórii Projektory: Acer, BenQ, Epson, Optoma, ViewSonic