Promate Bluetooth reproduktor Ape, Li-Ion, 1.0, 3W, ružový, ,pre deti, držiak telefónu DOCAPEPK

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

DOCAPEPK
Promate

Popis

Bezdrôtový reproduktor Promate Ape ružový
Štýlový a multifunkčný bezdrôtový reproduktor pre deti Promate Ape je dostatočne kompaktný a pritom hlasitý. Vďaka technológii Bluetooth umožňuje bezdrôtové pripojenie k zariadeniu až do vzdialenosti 10 metrov. Reproduktor naviac ponúka aj držiak telefónu. Jednoducho tak môže Vaše dieťa umiestniť telefón do rúk zariadenia a dívať sa napríklad na film. Vytvorí si tak vlastné domáce kino.

Kvalitný zvuk
Reproduktor Ape je vybavený reproduktorom s výkonom 3W s vylepšenými ovládačmi zvuku a posúva tak počúvanie hudby na vyššiu úroveň. Dokonalý hudobný zážitok umocňujú výborné basy, ktoré sú dostatočne silné. Reproduktor vytvára každej pesničke skvelý základ pre vynikajúci zvuk bez skreslenia.

Možnosti pripojenia
Svoje obľúbené skladby či filmy si Vaše dieťa môže cez reproduktor prehrať vďaka technológii Bluetooth (v 2.1 + EDR). Rovnako je možné sa k reproduktoru pripojiť pomocou AUX konektora (Jack 3.5mm).

Jednoduché ovládanie
Reproduktor Ape ponúka celkom jednoduché ovládanie pre Vaše deti. Ponúka tlačidlo pre spustenie či ukončenie prehrávania hudby. Rovnakým tlačidlom možno jeho dlhším stlačením zapnúť či vypnúť reproduktor.

Oddeliteľná hlava
Hlava reproduktora Ape je magnetické a od držiaka telefónu ju možno oddeliť. V tú chvíľu je možné využívať iba samotný reproduktor. Ruky reproduktora možno naviac oddelene od reproduktora využívať ako držiak telefónu.

Roztomilá hlavička
Reproduktor Ape je vyrobený v tvare roztomilej hlavy. Vďaka tomuto vzhľadu sa z neho stáva favorit pre Vaše deti, ale jeho vzhľad si obľúbia aj dospelí.

Kvalita
Reproduktor Ape je vyrobený s ohľadom na deti a ponúka vynikajúcu kvalitu. Je vyrobený tak, aby bol dostatočne odolný a vďaka tomu vydrží aj ľahké premačknutie alebo pár kvapiek tekutiny.

LED indikátor
Reproduktor Ape je vybavený LED indikátorom pre zobrazenie napríklad nabíjania (či je reproduktor nabíjaný alebo nie) alebo či je pomocou Bluetooth pripojený k zariadeniu.

Univerzálny držiak telefónu
Ruky reproduktora Ape sú navrhnuté tak, aby udržali mobilný telefón. Vaše dieťa si tak môže vychutnávať filmy alebo videa a pritom telefón vôbec nemá v ruke. Držiak mobilu možno využívať v rozsahu 6 až 20cm a udrží tak väčšinu veľkých telefónov dostupných na trhu.

Odolný a kvalitný materiál
Reproduktor Ape je vyrobený z vysoko kvalitných, ekologických a netoxických materiálov. Jednoducho môžete reproduktor využiť ako držiak pre zariadenia až do veľkosti 8 palcov. Vďaka odolným materiálom poskytuje životnosť okolo tisíca natiahnutí rúk.

Parametre:
* Verzie Bluetooth: 2.1 + EDR
* Bluetooth čipset: BK8000L
* Frekvencie: 2.4GHz
* Bluetooth profily: A2DP
* Typ batérie: Li-Ion
* Kapacita batérie: 400mAh
* Vstup: 5V, 1A
* Výkon reproduktora: 3W
* Odpor: 4 ohmy
* Dosah: 10 metrov
* Doba prehrávania: 3 hodiny
* Doba nabíjania: 2 hodiny
* Farba: ružová