Promate Bluetooth reproduktor Bunny, Li-Ion, 1.0, 3W, ružový, ,pre deti DOCBUNNYPK

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

DOCBUNNYPK
Promate

Popis

Bezdrôtový reproduktor pre deti Promate Bunny ružový
Promate Snoopy je bezdrôtový reproduktor, ktorý vykúzli úsmev na tvári Vašich detí. Kompaktné rozmery reproduktora umožňujú prenášať reproduktor kdekoľvek budete chcieť. Bezdrôtový reproduktor funguje pomocou technológie Bluetooth a umožňuje bezdrôtové pripojenie až do vzdialenosti 10 metrov. Je taktiež možné pripojiť sa pomocou AUX konektora (Jack 3.5mm). Zabudovaný mikrofón naviac umožňuje využiť reproduktor k handsfree hovoru.

Kvalitný zvuk
Reproduktor Bunny je vybavený reproduktorom s výkonom 3W s vylepšenými ovládačmi zvuku a posúva tak počúvanie hudby na vyššiu úroveň. Dokonalý hudobný zážitok umocňuje výborné basy, ktoré sú dostatočne silné. Reproduktor vytvára každej pesničke skvelý základ pre vynikajúci zvuk bez skreslenia.

Bluetooth
Vaše obľúbené pesničky si jednoducho prehráte pomocou technológie Bluetooth. Reproduktor ponúka Bluetooth verzii 4.1. Vďaka tejto technológii ľahko pripojíte k reproduktoru mobilný telefón alebo notebook či tablet.

Zabudovaný mikrofón
Reproduktor Bunny vďaka zabudovanému mikrofónu ponúka možnosť handsfree hovorov. Mikrofón je vybavený technológiou potlačenia šumu pre bezproblémové volanie.

Jednoduché ovládanie
Reproduktor Bunny ponúka celkom jednoduché ovládanie pre Vaše deti. Ponúka tlačidlo pre spustenie či ukončenie prehrávania hudby. Rovnakým tlačidlom možno jeho dlhším stlačením zapnúť či vypnúť reproduktor.

Roztomilý králik
Reproduktor Bunny je vyrobený v tvare roztomilého králika s dlhými ušami. Vďaka tomuto vzhľadu sa z neho stáva favorit pre Vaše deti, ale jeho vzhľad si obľúbia aj dospelí.

Kvalita
Reproduktor Bunny je vyrobený s ohľadom na deti a ponúka vynikajúcu kvalitu. Je vyrobený tak, aby bol dostatočne odolný a vďaka tomu vydrží aj ľahké premačknutie alebo pár kvapiek tekutiny.

Vstavaná batéria
Reproduktor Bunny je vybavený nabíjacou batériou s kapacitou 400mAh. Skladby tak môžete bez prestávky prehrávať až 3 hodiny, čo Vašim deťom poskytne skvelú zábavu.

LED indikátor
Reproduktor Bunny je vybavený LED indikátorom pre zobrazenie napríklad nabíjania (či je reproduktor nabíjaný alebo nie) alebo či je pomocou Bluetooth pripojený k zariadeniu.

Kompatibilita
Reproduktor Bunny je vďaka technológii Bluetooth kompatibilný s celou radou zariadení vrátane iPhonov, smartphonov, notebookov, tabletov alebo kľudne televízií. Vďaka tomu môžete tento reproduktor používať s celou radou zariadení.

Parametre:
* Verzie Bluetooth: 4.1
* Bluetooth čipset: BK3254
* Frekvencie: 2.4GHz
* Bluetooth profily: A2DP, HFP, HSP
* Typ batérie: Li-Ion
* Kapacita batérie: 400mAh
* Vstup: 5V, 1A
* Výkon reproduktora: 3W
* Odpor: 4 ohmy
* Dosah: 10 metrov
* Doba prehrávania: až 3 hodiny
* Doba nabíjania: 2 hodiny
* Farba: ružova