Promate Bluetooth reproduktor Snoopy, Li-Ion, 1.0, 3W, biely, ,pre deti DOCSNOOPYWH

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

DOCSNOOPYWH
Promate

Popis

Bezdrôtový reproduktor pre deti Promate Snoopy biely
Promate Snoopy je bezdrôtový reproduktor, ktorý vykúzli úsmev na tvári Vašich detí. Kompaktné rozmery reproduktora umožňujú prenášať reproduktor kdekoľvek budete chcieť. Bezdrôtový reproduktor funguje pomocou technológie Bluetooth a umožňuje bezdrôtové pripojenie až do vzdialenosti 10 metrov. Je možné pripojiť sa pomocou AUX konektora (Jack 3.5mm). Zabudovaný mikrofón naviac umožňuje využiť reproduktor k handsfree hovoru.

Kvalitný zvuk
Reproduktor Snoopy je vybavený reproduktorom o výkone 3W s vylepšenými ovládačmi zvuku a posúva tak posluch hudby na vyššiu úroveň. Dokonalý hudobný zážitok umocňujú výborné basy, ktoré sú dostatočne silné. Reproduktor vytvára každej pesničke skvelý základ pre vynikajúci zvuk bez skreslenia.

Bluetooth
Vaše obľúbené pesničky si jednoducho prehráte pomocou technológie Bluetooth. Reproduktor ponúka Bluetooth verziu 4.1. Vďaka tejto technológii ľahko pripojíte k reproduktoru mobilný telefón alebo notebook či tablet.

Zabudovaný mikrofón
Reproduktor Snoopy vďaka zabudovanému mikrofónu ponúka možnosť handsfree hovorov. Mikrofón je vybavený technológiou potlačenie šumu pre bezproblémové volanie.

Jednoduché ovládanie
Reproduktor Snoopy ponúka jednoduché ovládanie pre Vaše deti. Ponúka tlačidlo pre spustenie či ukončenie prehrávania hudby. Rovnakým tlačidlom možno jeho dlhším stlačením zapnúť alebo vypnúť reproduktor.

Roztomilý psík
Reproduktor Snoopy je vyrobený v tvare roztomilého psíka s dlhými ušami. Vďaka tomuto vzhľadu sa z neho stáva favorit pre Vaše deti, ale jeho vzhľad si obľúbia aj dospelí.

Kvalita
Reproduktor Snoopy je vyrobený s ohľadom na deti a ponúka vynikajúcu kvalitu. Je vyrobený tak, aby bol dostatočne odolný a vďaka tomu vydrží aj ľahké premačknutie alebo pár kvapiek tekutiny.

Vstavaná batéria
Reproduktor Snoopy je vybavený nabíjacou batériou s kapacitou 400mAh. Skladby tak môžete bez prestávky prehrávať až 3 hodiny, čo Vašim deťom poskytne skvelú zábavu.

LED indikátor
Reproduktor Snoopy je vybavený LED indikátorom pre zobrazenie napríklad nabíjania (či je reproduktor nabíjaný alebo nie) a alebo či je pomocou Bluetooth pripojený k zariadeniu.

Kompatibilita
Reproduktor Snoopy je vďaka technológii Bluetooth kompatibilný s celou radou zariadení vrátane iPhonov, smartphonov, notebookov, tabletov alebo televízií. Vďaka tomu môžete tento reproduktor používať s celou radou zariadení.

Parametre:
* Verzia Bluetooth: 4.1
* Bluetooth čipset: BK3254
* Frekvencia: 2.4GHz
* Bluetooth profily: A2DP, HFP, HSP
* Typ batérie: Li-Ion
* Kapacita batérie: 400mAh
* Vstup: 5V, 1A
* Výkon reproduktora: 3W
* Odpor: 4 ohmy
* Dosah: 10 metrov
* Doba prehrávania: až 3 hodiny
* Doba nabíjania: 2 hodiny
* Farba: biela