QNAP NAS Server TS-453S Pro 4xHDD 2GB TS-453S-Pro

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

TS-453S-Pro
QNAP

Popis

Spoločnosť QNAP ponúka ďalší produkt v rade dnes veľmi obľúbených NAS serverov, určených pre malé a stredné firmy či pracovnej skupiny. QNAP SS-453 PRO je výkonný štvorjadrový NAS server s elegantným dizajnom pre náročných užívateľov. Vďaka pokročilému operačnému systému QTS 4.1 je ľahko použiteľný, a napriek tomu výkonný pre zálohovanie dát, synchronizáciu súborov, vzdialený prístup a domácu zábavu. QNAP SS-453 PRO disponuje vynikajúcim dizajnom s výkonným štvorjadrovým procesorom Intel Celeron, ktorý umožňuje kódovať a streamovať FullHD videa v reálnom čase pre optimálne prehrávanie na vašom tablete alebo telefónu a prehrávať 1080p videa s 7.1 kanálovým audiom cez HDMI výstup.

 

Nové modely NAS serverov radu SS využívajú nové štvorjadrového procesora Intel Celeron, ktorý je vyrobený pomocou pokročilého 28 nm výrobného procesu. Procesor pracuje na frekvencii 2 GHz, ale pri náročných operáciách sa rýchlosť procesora automaticky zvýši z 2GHz na 2.41GHz. Procesor je doplnený o 4GB operačnej pamäte DDR3L s možnosťou navýšenia na 8GB a 512MB flash pamäte. NAS servery radu SS poskytujú vysoký výkon s rýchlosťou čítania a zápisu dát až 430MB / sas šifrovaním dát o rýchlosti až 70MB / ss AES-256 bitovým šifrovaním oddielu.

 

Vďaka novému operačnému systému QTS 4.1 máte prístup k množstvu užitočných aplikácií, akými sú napr .: Notes Station pre správu a zdieľanie poznámok, Signage Station pre zobrazenie prezentácií / posterov / digitálnych menu a reklám, Virtualization Station pre správu virtuálnych systémov, Surveillance Station pre správu pripojených kamier, IT Management Station pre správu počítačov a IT systémov, Photo Station pre správu a zobrazenie vašich fotografií, Music Station pre prehrávanie / streamovanie a správu vašej hudby, Video Station pre správu vašich videí, Dropbox App pre synchronizáciu vašich súborov medzi Dropbox a NAS , BitTorrent Sync pre synchronizáciu súborov medzi vaším NAS a PC.

 

Parametre a špecifikácie:

 

Základné parametre

RAID: Áno

Úroveň RAID: 0-striping, 1-mirroring, JBOD

Veľkosť HDD: 2.5 "-šaty

Počet slotov pre HDD: 4

 

Porty

USB 3.0: Áno

HDMI: Áno

Počet ethernet portov: 2

Počet portov USB 3.0: 3

 

Kompatibilita HDD

https://www.qnap.com/i/au/product_x_grade/product_intro.php?g_cat=2&II=152

 

Fyzické charakteristiky

Podľa využitia: Firemné

Prevedenie: stolný

Výška [mm]: 150

Šírka [mm]: 102

Dĺžka [mm]: 216

Hmotnosť [g]: 1 740