Razer BLACKWIDOW CHROMA V2 (Green Switch) Gaming Keyboard, US layout RZ03-02030100-R3M1

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

RZ03-02030100-R3M1
Razer

Popis

Klávesnica herná, plne programovateľné klávesy, Razer Synapse 2.0, Anti-ghosting, podsvietené klávesy, mechanické spínače Razer, on-the-fly záznam makier, konektory USB/slúchadlá/ mikrofón, čierna

Razer BlackWidow Chroma V2 US Green Switch
Dizajnovo vycibrená, plne mechanická klávesnica Razer BlackWidow X Chroma druhej generácie. Vyznačuje sa vynikajúcou odozvou a mimoriadne rýchlymi reakciami na každý dotyk. RGB podsvietenie každého klávesu nielen zjednodušuje ovládanie pri zhoršených svetelných podmienkach, ale aj pridáva nový rozmer hernému zážitku. Jednotlivé farebné schémy vytvárajú pôsobivé efekty. Vysokokvalitné spínače klávesov, s optimalizovanou ovládacou silou a zníženým zdvihom, umožňujú zadávať príkazy rýchlejšie, než na iných herných klávesniciach. Výrobca ponúka klávesnice s tromi typmi týchto spínačov.

Kľúčové vlastnosti

Špičkovo spracovaná kovová konštrukcia
Mechanické spínače Green s výrazným stiskom
Efektné LED podsvietenie so 16,8 mil. farieb vytvoria tú pravú atmosféru
Odnímateľná opierka na zápästia
5 prídavných programovateľných makro klávesov
Dlhá životnosť klávesov, až 80 mil. stlačení
US popisy klávesov
Kráľovná klávesníc

Klávesnica je špeciálne navrhnutá na hranie hier vďaka optimalizovaným mechanickým spínačom, ktoré dosahujú vysoké rýchlosti a bezkonkurenčnú odozvu. Tiež sa môžu pýšiť vysokou životnosťou, až 80 miliónov stlačení. K dispozícii sú tri varianty klávesnice podľa druhu spínača. Každý z nich je určený na iný účel tak, aby čo najlepšie zodpovedal vašim potrebám.

Druhy spínačov:

Green - zdôraznený hmat a výrazné cvakanie, rýchla odozva
Orange - zdôraznený hmat a veľmi tiché cvakanie, rýchla odozva
Yellow - ľahký a krátky stisk, relatívne tichý, vhodné pre hráčov FPS a MOBA
Pokročilý anti-ghosting zaistí, aby ste dokázali naraz stlačiť až 10 tlačidiel. Každý kláves je zaregistrovaný v správnom poradí, a pomôže vám tak k víťaznej hre. Intuitívny softvér Razer Synapse je mozog tohto hi-tech zariadenia. Automaticky sa synchronizuje s cloudovým serverom a stiahne najnovšie ovládače aj firmware. Navyše si vďaka nemu môžete ľahko ukladať svoje herné nastavenia tak, ako sú priradené klávesy.

Svetelná show s podsvietením

Podsvietenie Razor Chroma V2 ponúka individuálne programovateľné podsvietenie klávesov, a to vo farebnej škále až 16 miliónov farieb. Všetko jednoducho nastavíte pomocou aplikácie Razer Synapse. Môžete si vybrať z už prednastavených svetelných schém či vytvoriť svoje vlastné. Dajte hernému zážitku nový rozmer.

Technické parametre:

Typ spínača:
Razer ™ Green Switch

Prepojenie:
Pletený optický kábel

Kompatibilita:
Windows 7 a novší
Mac OS X (10.8 a novší)

Konektory:
USB, jack slúchadlá/mikrofón