Razer BLACKWIDOW X CHROMA Tournament Ed. Mechanical Gaming Keyboard RZ03-01770100-R3M1

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

RZ03-01770100-R3M1
Razer

Popis

Najnovší prírastok v rade klávesníc Razer BlackWidow prináša farebné oživenie, vylepšené reakcie a ako vždy perfektný herný výkon. Chroma podsvietenie v Razer BlackWidow X Tournament Edition Chroma umožnuje zobrazit až 16,8 miliónov farebných odtienov.
Cenami ovencené Razer mechanické switche
Mechanické switche kláves Razer sú vyvinuté pre hrácov a dodajú Vám rýchlost ako nikdy predtým. Tieto mechanické switche boli od svojho vydania vychválené ako nový štandard herných kláves.

Kompaktný dizajn
Razer BlackWidow X Tournament Edition Chroma Vám prináša všetky potrebné klávesy v uhladenej, kompaktnej forme, ktorá je vhodná na hranie doma, ale aj na prenášanie.

Vytvorené pre výdrž
Mechanické switche kláves Razer sa mnoho krát osvedcili ako najlepšie pre hranie, dodávajú výkony najvyššej triedy a dôveryhodnú odolnost bez kompromisov. Táto technológia a dizajn sa momentálne kompletne vyrábajú v Razer továrnach, cím sa zarucuje dodržanie ešte striktnejších požiadaviek a životnost každej klávesy sa predlžuje až na 80 miliónov úderov.

Chroma podsvietenie s 16,8 miliónmi farebných odtienov
Vytvorená tak, aby poskytla volnost v úplne všetkom, v com je možné ju poskytnút, prichádza Razer BlackWidow X Tournament Edition Chroma s úplne novými možnostami extrémneho prispôsobenia. Všetky možnosti podsvietenia sú jednoducho nastavitelné vdaka programu Razer Synapse. Od prednastavených svetelných efektov pre rôzne žánre hier, až po Vaše vlastné unikátne naprogramované palety farieb.

Výroba dotiahnutá k perfekcii
Razer BlackWidow X Tournament Edition Chroma predstavuje úplne nový vzhlad, ktorý odhaluje kompaktný kus inžinierskeho majstrovstva. Klávesnica je vytvorená z kovov používaných vojskom, jej telo je zároven drsné, aj odolné, cím Vám klávesnica zarucí prvotriedne výsledky aj v najintenzívnejších herných momentoch.

Technická špecifikácia
Mechanické switche kláves Razer s ovládacou silou 50g.
Životnost 80 miliónov úderov.
Chroma podsvietenie s 16,8 miliónmi farieb.
Kompaktný dizajn.
Konštruované z kovov armádnej úrovne.
1000 Hz miera dotazovania (Ultrapolling).
Dedikovaný Gaming Mode.
Drážky pre vedenie kábla.
Anti-ghosting až pre 10 súcasných stlacení kláves.
podpora Razer Synapse