Razer FIREFLY Cloth Gaming Mouse Mat RZ02-02000100-R3M1

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

RZ02-02000100-R3M1
Razer

Popis

Profi-hrácska podložka pod myš vybavená špeciálnym mikro-textúrovým povrchom ktorý dáva Vašej myške maximálnu presnost a rýchlost. Jedinecná podložka vybavená podsvietením so 16.8 mil. farieb pozdlž lavej a pravej a spodnej casti známe ako Chroma. To Vám dáva jedinecnú možnost prispôsobenia podložky s nastavením farieb a efektov podsvietenia. Spodná strana podložky je pogumovaná co zabezpecí maximálnu stabilitu
Povrch z mikro-textúr pre rýchlost aj kontrolu
Aby ste dosiahli perfektný balans medzi ovládaním a rýchlostou VámRazer Firefly predstavuje pevný povrch z mikro-textúr, ktorý predstavuje precíznu presnost a nevynútenú rýchlost. Precízny a konzistentný povrch Vám zarucí, že každý pohyb myšou bude premenený na pohyb kurzoru a môžete si užit ultimátny herný zážitok pocas akciou nabitých duelov.

Optimalizovaný pre všetky nastavenia senzitivity
Uznávaný profesionálnymi eSports hrácmi. Razer Firefly je vyrobený pre kompletnú kontrolu myši nehladiac na nastavenie senzitivity, ktoré používate. Povrch je testovaný v laboratóriách a predstavuje vylepšený reflexný povrch, ktorý prináša bleskovú odozvu myši pocas hrania.

Podsvietenie Chroma s 16,8 miliónmi nastavitelných farieb
Objavte úplne nový stupen prispôsobenia s 16,8 miliónmi farieb a nespocetným množstvom nastavitelných svetelných efektov. S podsvietením na pravej, lavej a spodnej strane podložky Razer Firefly, ktorá sa synchronizuje s ostatnými Chroma zariadeniami Váš herný zážitok bude obohatený o fantastické vizuálne efekty plné farieb. Rozsvieti sa pri aktivácii a zostáva rozsvietená v krátkych, stredne dlhých, alebo dlhých intervaloch. Zobrazuje všetky farby v postupujúcej vlne dúhových farieb.