Razer MANTICOR Elite Aluminium Gaming Mouse Mat RZ02-00920100-R3M1

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

RZ02-00920100-R3M1
Razer

Popis

Podložka Razer Manticor je vyrobená z jediného kusu hliníka rovnakej kvality, aký sa používa pri výrobe lietadiel, vylisového pre nicím neobmedzovaný pohyb myši. Na druhej strane, molekulárne zmeny pocas procesu obrábania vytvárajú velmi tuhú konštrukciu pre maximálnu trvanlivost. Podložka je následne opieskovaná pre vytvorenie textúry, ktorá dalej zvyšuje presnost sledovania pohybu a poskytuje skvelý pocit na ruke, ked po nej prejdete .
Celý povrch podložky Razer Manticor má laboratórne vyvinutú mikroskopickú štruktúru, ktorá prináša najkonzistentnejšie snímanie pohybu. Pri použití tejto podložky môžete zabudnút na výpadky sledovania pohybu myši, alebo iné problémy pri hraní.

Jej povrch bol špecificky vybratý po rozsiahlom testovaní ako ten najlepší pre snímanie senzormi myší. Výsledkom je rýchla reakcia pocas akcií jeden na jedného a presne uiestnené headshoty.

Podložka Razer Manticor bola vylisovaná pre tenší profil, ktorý sa takmer ponára do Vášho stola. To zaistuje nepretržité hranie, aj ked sa myš dostane mimo inak velkoryso rozsiahlej plochy tejto podložky. Je to tiež ergonomicky pohodlnejšie, cím sa minimalizuje namáhanie zápästia, takže môžete hrat dlhšie .

Ultra hladký, pieskovaný povrch.
Robustné telo vylisované z jediného kusu hliníka.
Tenší profil.
Protišmyková gumová základna
Rozmery: 355 x 255 x 2,2 mm
Hmotnost: 373 g