Razer Nabu X

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

RZ15-01290300-R3G1
Razer

Popis

Žite zdravšie
Zoznámte sa s Razer Nabu X, elegantný smartdband pre každodenné nosenie je napakovaný celou radou zábavných a intuitívnych možností, ktoré Vám pomôžu naplno využit Váš den. Diskrétny oznamovací systém, ktorý používa vibrácie a 3 jasné LED svetlá, zaznám aktivít s precíznymi algoritmami a akcelerometrom, prepojenie na sociálne siete zo smartbandu na smartband a omnoho viac. Razer Nabu X je jednoducho nasaditelný a pohodlný aj pre celodenné nosenie. Je taktiež vodotesný podla normy IP67 pre využitie na všetkých dobrodružstvách

Najunikátnejšia vymoženost Razer Nabu X je komunikacná kapacita medzi viacerými smartbandmi, ktorá umožní komunikáciu medzi dvomi, alebo viacerými Nabu náramkami. Toto umožnuje získavanie informácií na sociálnych sietach, prenos dát, multiplayer hranie a viac. V neposlednej rade Razer Nabu X má otvorenú vývojársku platformu, co umožnuje vývojárom aplikácií naplno využit potenciál tohto smartbandu a vytvorit nové, výnimocné aplikácie pre pôžitok z nosenia tohto náramku.

Diskrétne notifikácie
Majte o všetkom prehlad vdaka Razer Nabu X, ktorý využíva jemné vibrácie aby Vás upozornil na prichádzajúce hovory, správy, emaily a upozornenia z iných aplikácií, bez toho aby Vás inak rušil.

3 LED svetlá sa rozžiaria na modro, zeleno, alebo cerveno pre špecifické oznacenie prichádzajúceho hovoru, nastaveného budíku, alebo upozornenia z aplikácie. S pridanou aplikáciou Nabu X utility si môžete nastavit farby pre prichádzajúce notifikácie, aby ste vždy mali prehlad o prichádzajúcich informáciách.

Zostante aktívni
So vstavaným, vysoko pokrocilým akcelerometrom a algoritmami bude Razer Nabu X presne merat ako daleko ste zašli, ako dlho ste spali, kolko kalórií musíte spálit aby ste dosiahli osobný ciel a ovela viac. Stiahnite si fitnes aplikáciu podla vášho výberu z Nabu X obchodu a sledujte zaznamenané dáta.

Spolocné dobrodružstvá
Razer Nabu X je doplnok pre sociálnu interakciu. Dva a viac Nabu doplnkov v urcitej vzájomnej vzdialenosti si môže automaticky vymenit údaje, ktoré môžu byt za pomoci aplikácie využité pre získavanie nových známostí na sociálnych sietach, hladanie ludí s podobnými záujmami, hranie multiplayer hier a viac.

Doplnok na celý den
Razer Nabu X vydrží na jedno nabitie až 7 dní a môže byt rýchlo nabitý za použitia priloženého proprietárneho napájacieho kábla. Toto všetko je vyrobené aby ste mohli Razer Nabu X nosit co najdlhšie. Taktiež je vodotesný, co znamená že ho môžete a zaznamenávat údaje o aktivite v hocijakom pocasí a aktivite.

Prezrite si vaše ciele dvojitým poklepaním
Razer Nabu X je nastavený aby zobrazoval priebeh dosiahnutia vašich cielov. Ako daleko ste zašli, kolko kalórií ste spálili, ako dlho vydrží batéria a viac je zobrazené vdaka 3 LED svetlám. Stací dva krát poklepat po senzore v náramku.

Jedna velkost pre všetkých
Razer Nabu X je navrhnutý s jednoducho nositelným náramkovým remienkom, ktorý sedí na každej ruke. Taktiež je vyrobený z na dotyk jemného a pohodlného materiálu. Razer Nabu X je dostupný v troch do ocí bijúcich farbách, ciernej, zelenej a bielej s odnímatelným senzorovým modulom pre možnost zmeny náramku v budúcnosti.

Technická špecifikácia
Kompatibilita: iOS zariadenia (iPhone 5, 5S, 5C, 6), zariadenia Android (4.3 a vyššie)
Batéria: Lithium-polymer batéria, ktorá vydrží 5 - 7 dní
Vodotesnost: Podla normy IP67 až do 1 metra
Náramok: Univerzálna velkost, odnímatelný senzorový modul
Notifikácie: 3 LED svetlá s nastavitelnými farbami, akcelerometer, vibracný motorcek