Razer ORBWEAVER CHROMA Elite Gaming Keypad RZ07-01440100-R3M1

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

RZ07-01440100-R3M1
Razer

Popis

Razer mechanické klávesy
Mechanická technológia kláves keypadu Razer Orbweaver Chroma poskytuje výraznú hmatovú spätnú väzbu vo forme jemného zvýraznenia stlacenia a kliknutia, co Vám dodáva úplne nový pocit v hre. Každý kláves má optimalizovanú silu stlacenia 50g a skrátenú vzdialenost 2 mm, vdaka comu môžete chrlit príkazy a útoky bleskovým tempom. Sledujte, ako sa pomer Vašich príkazov za minútu šplhá do závratných výšin a necháva Vašich súperov bezmocných.
Plne programovatelný
Vyzbrojte sa 20 plne programovatelnými mechanickými tlacidlami pre viac možností, klávesových skratiek a makier priamo na dosah ruky. Programovatelný 8-smerový D-pad pod palcom môžete používat pre pohyb, alebo ako modifikacný kláves pre rozšírenie svojho repertoáru nicivých herných schopností.

Nastavitelná opierka ruky
Razer Orbweaver Chroma bol navrhnutý s nastavitelným modulmi opierky ruky, palca a dlane, co Vám umožnuje prispôsobit si keypad pre ten najpohodlnejší zážitok pocas dlhých herných sedení. Posunte lubovolnú cast dopredu, alebo dozadu, takže sa bude nachádzat presne pod palcom, alebo dlanou, co znižuje únavu ruky a optimalizuje ergonomický prístup k ovládaniu.

Razer Synapse
Razer Synapse je špickový intuitívny proprietárny softvér, ktorý funguje ako mozog keypadu Razer Orbweaver Chroma. Uložte svoje profily a synchronizujte ich z lubovolného miesta na svete prostredníctvom tohto cloud systému. Automaticky stahujte ovládace a firmware prostredníctvom tohto jednotného konfiguracného softvéru.

Podsvietenie Razer Chroma
Razer Orbweaver Chroma má jednotlivo programovatelné podsvietené klávesy s 16,8 miliónmi farebných možností, lahko nastavitelných cez Razer Synapse. Od prednastavených svetelných možností pre rôzne typy hier, po vlastné unikátne nastavenie palety farieb.

Technická špecifikácia:
Plne mechanické klávesy so silou stlacenia 50g.
30 plne programovatelných tlacidiel.
Podsvietenie Chroma s 16,8 miliónmi nastavitelných farieb.
Programovatelný 8-smerový D-pad pod palcom.
Nastavitelné moduly opierok pod ruku, palec a dlan pre maximálne pohodlie.
Okamžité prepínanie medzi 8 klúcovými rozloženiami kláves.
Makrá neobmedzenej dlžky.
Neobmedzené prispôsobitelné profily vdaka Razer Synapse.
Hmotnost 395 g