Razer Taipan Expert Ambidextrous Gaming Mouse RZ01-00780100-R3G1

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

RZ01-00780100-R3G1
Razer

Popis

V myši Razer Taipan sa predstavuje úplne nový 8200 dpi 4G Dual Sensor System, ktorý je vybavený laserovým a optickým senzorom pre presnú kalibráciu myši na akomkoľvek povrchu pre výnimočnú presnosťou sledovania. Vďaka tomu môžete predvádzať headshoty s ľahkosťou a v neustálom pohybe s okamžitou hernou odozvou. Je to senzor, ktorý je dokonalý pre Vaše bleskurýchle reflexy.

Obojručný tvar Razer Taipan, navrhnutý na základe spätnej väzby od profesionálnych hráčov, vyhovuje širokej škále štýlov uchopenia a veľkostí rúk. Či už ste pravák, alebo ľavák, držíte myš prstami, dlaňou, alebo sa jej dotýkate len končekmi prstov, táto myš zostane pevne v ruke a je pohodlná pre dlhé herné sedenia.

Razer Synapse 2.0 je špičkový, intuitívny, proprietárny softvér, ktorý funguje ako mozog myši Razer Taipan. Automaticky synchronizuje hernú myš s cloudovým serverom pre sťahovanie ovládačov a firmvéru a rovnako tak ukladá nastavenia pre jednotlivé hry bez toho, aby ste museli čo i len pohnúť prstom. Už nikdy nemusíte opätovne nastavovať novú myš na turnajoch, nakoľko Razer Synapse 2.0 stiahne Vaše osobné nastavenia z Vašej vlastnej myši Razer Taipan a nahrá ich do novej myši, čim sa z nej stane presná replika tej Vašej.

4G Dual Sensor System s rozlíšením až 8200 dpi
Univerzálny dizajn pre pravákov aj ľavákov.
Podpora Razer Synapse 2.0.
9 programovateľných Hyperesponse tlačidiel.
1000Hz Ultrapolling/1ms odozva,
Rýchlosť snímania až 200 IPS / zrýchlenie 50G.
Hmotnosť približne 132 g.