Reproduktory CREATIVE ROAR 2 white 51MF8190AA002

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

51MF8190AA002
Creative

Popis

         Zoznámte sa s novým variantom veľmi vychvaľovaného zariadenia Sound Blaster Roar, ktoré získalo tisíce 5 hviezdičkových hodnotení. Zariadenia Sound Blaster Roar 2 je o 20% kompaktnejší: naozajstná hnacia jednotka s pôvodnou DNA v menšom formáte. Totožná pätica veľmi výkonných reproduktorových meničov s rovnakým špičkovým ELEKTRODESIGNOM a rovnakou kapacitou batérie. Okrem tohto neuveriteľného výkonu rozochvieva myseľ a zapĺňa priestor rovnako, ako klasický model Sound Blaster Roar.

 

         Zariadenia Sound Blaster Roar 2 je určené špeciálne pre tých, ktorí okrem zvukového výkonu prenosných reproduktorov oceňujú tiež ich vzhľad. Štýlová a elegantná skriňa zariadenia Sound Blaster Roar 2 vyjadruje skromnú dokonalosť skvele navrhnutého zvukového nástroja, ktorý vie neustále prekvapovať - ​​v kancelárii, doma alebo na párty.

 

 

Duálna orientácia

Sound Blaster Roar 2 spĺňa vaše akustické nároky bez ohľadu na to, či je umiestnený horizontálne alebo vertikálne. Vo vodorovnej polohe môžete vychutnávať naplňujúci a vyvážený zvuk. Vo zvislom umiestnení zaberá zariadenie síce menej miesta, ale vytvára hlasnejší a viac smerovaný zvuk.

 

Konštrukcia s dvomi zosilňovačmi

Väčšina prenosných reproduktorov využíva k reprodukcii celého zvukového spektra jeden zosilňovač. Naproti tomu reproduktor Sound Blaster Roar 2 využíva dva zosilňovače - jeden je určený na zosilnenie hĺbok a stredov a ďalšie je určený k zosilneniu výšok.

 

 

Čisté a silné basy

Aktívny 2,5 palcový menič vytvára dokonalé stredy a hĺbky. Umiestnením smerom nahor stabilizuje reproduktor a poskytuje širšiu zvukový počúvanie, ktorý od poslucháča nevyžaduje, aby sa nachádzal v najlepšom bode počúvania.

 

TeraBass: ?Smart" zosilňovanie basov pri nízkej hlasitosti.

Funkcia TeraBass pri nízkej hlasitosti počúvania inteligentne kompenzuje stratu vnímanej hlasitosti basových tónov, bez toho aby umelo príliš zdôrazňovala úrovne basov.

 

         8-hodinová výdrž batérie

         Vďaka zabudovanej 6000mAh Li-ion batériu s vysokou kapacitou je možné zariadenie Sound Blaster Roar kedykoľvek použiť ako nabíjačku chytrého telefónu.

         Stačí kliknutím spárovať vaše zariadenie s podporou NFC so zariadením Sound Blaster Roar 2.

         Zariadeniu Sound Blaster Roar 2 možno tiež priamo pripojiť ku konzole PlayStation 4 prostredníctvom kábla micro USB a užívať si akciu s pútavými basmi a čistým zvukom

         Sound Blaster Roar 2 je vybavené zabudovaným 3,5mm vstupom aux-in pre pripojenie ďalších analógových zvukových prístrojov.

         Zabudovaný MP3 prehrávač

         Zabudovaný diktafón

         Čítačka kariet microSD

         Slúchadlo Bluetooth