Reproduktory CREATIVE WOOF3 chrome 51MF8230AA000

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

51MF8230AA000
Creative

Popis

Reproduktory zo série Woof od svojho vzniku prešli výraznými zmenami, medzi ktoré vo veľkej miere patrí aj dizajn a prevedenie. Dá sa povedať, že reproduktor je vo tvare valca, ktorý sa v hornej časti akoby roztvára a trochu pripomína pohárik. Rozmery Woofu sú 75×65×68mm a váži slušných 237g. Srdcom reproduktora je 45mm menič, ktorý sa nachádza pod perforovanou mriežkou v hornej časti. Pre zachovanie stability sa nachádza v spodnej časti dvojica gumených nožičiek, ktoré držia reproduktor pevne na mieste.

 

Čo sa materiálov týka, pri jeho konštrukcii bol použitý plast a hliník, ktorý tvorí značnú časť povrchu reproduktora. Vďaka tomu Creative Woof vyzerá naozaj luxusne a hodnotne. K dispozícii je v striebornom, zlatom, červenom a modrom prevedení.

 

Ovládacie prvky sú rozsiate po takmer celom Woofe. Uprostred vrchnej časti, ktorú tvorí perforovaná mriežka, sa nachádza tlačidlo slúžiace pre párovanie zariadení prostredníctvom Bluetooth a prijímanie hovorov zároveň. Zospodu sa zase nachádza posuvné tlačidlo On/Off. Ak si otočíme reproduktor logom ku sebe, v spodnej časti na pravom boku je umiestnená trojica tlačidiel, ktorá slúži na ovládanie médií. Presnejšie je tu tlačidlo na prepnutie skladby dozadu, play/pause a prepnutie skladby dopredu. Prvé a tretie tlačidlo slúži zároveň na reguláciu hlasitosti. Dlhším podržaním tlačidla na prepnutie skladby dozadu znižujete hlasitosť prehrávaných médií, tlačidlo na prepnutie sklady dopredu zase hlasitosť zvyšuje.

 

Čo sa konektivity týka, Woof 3 si vedie veľmi dobre. Ako som už spomínal, reproduktor komunikuje bezdrôtovo prostredníctvom Bluetooth 2.1 + EDR. Porty pre káblovú komunikáciu sa nachádzajú v zadnej časti. Nájdete tu 3,5mm jack na prepojenie s mobilným telefónom, prípadne tabletom, notebookom alebo počítačom, microUSB port slúžiaci na dobíjanie či prenos zvuku z počítača, prípadne notebooku a slot na pamäťové karty typu microSD do veľkosti až 32GB. Woof 3 tak ponúka naozaj široké možnosti prehrávania.

 

Ako bolo spomenuté, veľkou výhodou reproduktora Woof 3 je široké spektrum možností prehrávania a podpora zvukových formátov MP3, WMA či bezstratových WAV, FLAC, APE. Vďaka tomu nebudete nikdy závislí len na jednom type zdroja hudby. Veľmi dobre je na tom reproduktor aj s dobou výdrže na jedno dobitie, ktorá je až šesť hodín a prezentovaná doba výdrže zodpovedá aj skutočnosti. Vďaka tomu budete môcť mať Woof 3 vždy so sebou.

 

Bezdrôtová synchronizácia je jednoduchá a zaberie pár sekúnd. Synchronizáciu vyvoláte stlačením tlačidla s logom Bluetooth v hornej časti a o úspešnosti pripojenia ste informovaní pomocou zvukového tónu a trvalo svietiacej modrej led diódy, ktorá sa nachádza pod tlačidlom. Rovnakým tlačidlom môžete aj prijímať/skladať hovory, pričom ak máte telefón pripojený k Woofu a niekto vám volá, v reproduktore sa automaticky zapne hlasný odposluch. K telefonovaniu slúži reproduktor umiestnený vpredu reproduktora, v jeho spodnej časti, kde sa nachádza trojica malých otvorov. Kvalita hovorov je dobrá a rovnako hlasitá ako v prípade počúvania hudby.

 

Základné parametre

Rozmery: 75×65×68mm

Hmotnosť: 237g

Priemer meniča: 45mm

Bezdrôtové pripojenie: Bluetooth 2.1 + EDR

Podporované zvukové formáty: MP3, WMA, WAV, FLAC, APE

Káblové pripojenie: microUSB, 3,5mm jack

Doba výdrže batérie: až 6 hodín