SAMSUNG DeX Station EE-MG950TBEGWW

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

EE-MG950TBEGWW
Samsung

Popis

Univerzálna dokovacia stanica pre Samsung Galaxy S8 a S8+ s rozhraním pre pripojenie monitora, klávesnice, myši, sieťového kábla a ďalšieho periférneho zariadenia. DeX Station je elegantný stojan, do ktorého vložíte telefón Samsung Galaxy S8/S8+ a razom ho premeníte na stolný počítač.

 

Používanie je podobné systému Windows, ale ide stále o Android s nekonečnou zásobou aplikácií a prístupom k vašim fotkám, filmom, videám, hudbe a dátam uloženým v telefóne. Konštrukcia obsahuje chladiaci ventilátor, ktorý telefón počas pripojenia chladí a tým maximalizuje výkon.

 

Všetky aplikácie a hry, ktoré máte v telefóne môžete sledovať na externom monitore/TV, a ovládať ich pomocou klávesnice a myši. Vybavujte hovory alebo správy a pracujte zároveň. Porty: HDMI (podpora 4K s 30 fps), 2x USB 2.0, 100Mbit Ethernet, USB-C konektor pre nabíjanie.

 

Ako stolný PC

Začnite Galaxy S8 alebo S8+ používať ako stolný počítač. Pomocou zariadenia Dex Station telefón prepojíte s monitorom, klávesnicou a myšou a získate plnohodnotný prístup k vašim dokumentom či videám na väčšej obrazovke.

 

Plynulý prechod

Stačí ak pripojíte Galaxy S8 alebo S8+ k Dex Station a získate okamžitý prístup ku všetkému, čo máte uložené vo svojom telefóne. Vďaka 10nm AP procesoru sa Galaxy S8 a S8+ stanú spoľahlivou alternatívou počítača.