Samsung GALAXY A54 5G, 128GB DUOS, čierna SM-A546BZKCEUE

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 361,80 €

SM-A546BZKCEUE
Samsung

Popis

Spoznajte nový Awesome svet s Galaxy A54 5G



Krása čistých línií

Nie je to rozhodne žiadne „béčko“. Ďalší prírastok do rodiny smartfónov Samsung Galaxy – A54 5G prešiel rafinovaným prečistením kriviek a získal nádherne tenké a štýlové prevedenie. Modul s fotoaparátmi profesionálnej úrovne sa zbavil všetkých prebytočných prvkov a jednoliato splynul s telom zariadenia. Citlivo vsadený Infinity-O displej s prémiovým sklom, špičkovým FHD+ rozlíšením a precízne vykreslenými farbami vám poskytne nerušené a super plynulé prehliadanie obsahu. Nechajte sa zlákať sviežimi modernými odtieňmi a vyberte si smartfón, ktorý vás bude spoľahlivo sprevádzať popri štúdiu, práci či zábave.



Bohatá fotografická výbava

Nezáleží na tom, či sa pustíte do zaznamenania architektúry, tvorby skupinovej fotografie či selfie. Všetky potrebné objektívy sa totiž ukrývajú vo vašom Galaxy A54 5G – hlavný 50 Mpx fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu (OIS) dokáže zachytiť spontánne okamihy v najvyššej kvalite, 12 Mpx ultraširokouhlý pojme celý prírodný horizont, 5 Mpx makroobjektív si obľúbia milovníci detailných snímok, a selfie fanatikov čaká predný 32 Mpx objektív.



Ostrosť v každom pohybe

Zabudnite na vyblednuté či rozmazané spomienky. Zaznamenávajte svoje životné okamihy s istotou, že výsledok vášho snaženia bude vždy ostrý a kvalitný. S pokročilou technológiou obrazovej stabilizácie videa (VDIS) a optickej stabilizácie obrazu (OIS) môžete pokojne natáčať aj počas divokej skejtbordovej akcie či vaše deti, ktoré sú neustále v pohybe. To všetko navyše podporí funkcia s automatickým zaostrením a rámovaním. Odteraz skončí každé cvaknutie úspechom!



Skvelé zábery aj pod rúškom noci

Zažite novú dimenziu nočnej fotografie s funkciou Nightography. Ponorte sa do tmy, kde si váš smartfón ľahko poradí i s minimom okolitého svetla. Jeho inteligentný obrazový snímač dokáže automaticky prepnúť na nočný režim a poskytnúť vám ideálne podmienky na vytvorenie ostrých a žiarivých snímok plných snových mestských scenérií či portrétov vašich priateľov z párty. Na dodatočnú úpravu nedostatkov a odstránenie šumu vám následne skvelo poslúži funkcia Photo Remaster, vďaka ktorej bude každá snímka dokonalá.



Prenikavá farebnosť, super jemná plynulosť

Prémiový 6,4" FHD+ Infinity-O displej bude na vaše prsty reagovať okamžite a s náležitou citlivosťou. Jeho 120 Hz obnovovacia frekvencia je zárukou rýchleho a plynulého scrollovania, čo oceníte aj pri akčnejšom gamingu či pozeraní nových častí obľúbeného seriálu. A dokonca ani na slnku nebudete musieť utekať do tieňa, aby ste dopísali začatú správu – displej sa totiž pýši vynikajúcou vonkajšou čitateľnosťou, ktorá vám poskytne čistú a jasnú obrazovku za každých okolností.



Výdrž batérie až 2 dni a superrýchle nabíjanie

Nenechajte sa obmedzovať a spoľahnite sa na dlhú výdrž 5 000 mAh batérie, ktorá vás nikdy nenechá v štichu. Energiu si zachová až dva dni, takže s vami bude držať krok aj pri náročnejšom pracovnom tempe. A keď jej dôjdu percentá, 25 W superrýchle nabíjanie váš Galaxy A54 5G opäť rýchlo vráti do hry.



Pozitívne vibrácie

Vylepšená hmatová citlivosť vám prinesie sympatickú interaktivitu s vaším telefónom, ktorý vám každým zavibrovaním uľahčí používanie jednotlivých aplikácií či hier a dodá haptickej odozve oveľa dynamickejší charakter.



Odolnosť voči živlom i mechanickému poškodeniu

Kombinácia certifikácie IP67 a obojstranného skla Gorilla Glass 5 prináša výnimočnú odolnosť voči vode, prachu a poškriabaniu. Telefón bol testovaný na ponorenie až do 1 m vody po dobu až 30 minút, takže sa nemusíte obávať ani ľahkého dažďa, vlhkého či prašného prostredia. A špeciálne vyvinuté sklo zároveň chráni zariadenie pred fyzickým poškodením.



Operačný systém: Android 13

Procesor - chipset: Exynos 1380

Procesor - počet jadier: 8

Procesor - frekvencia : 2,4 GHz, 2 GHz

Uživatelská pamäť [GB]: 128

Veľkost RAM [GB]: 8

Pamäťové karty: MicroSD (až do 1 TB)

Displej - uhlopriečka [palce]: 6,4" Super AMOLED, 120Hz

Displej - rozlišenie [pix]: 1080x2340 (FHD+)

Dotykový displej: ano

Zvýšená odolnosť:IP67

Klávesnica: nie



Podporované siete:

Dual-SIM

Nano-SIM (4FF)

SIM 1 + Hybrid (SIM alebo MicroSD)

* 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD, 5G Sub6 FDD, 5G Sub6 TDD



Konektivita:

*USB Type-C (USB 2.0)

*konektor pre slúchatka. USB Type-C

*Bluetooth v5.3

*NFC

*WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5GHz, HE80, MIMO, 1024-QAM

*Smart Switch (PC version)

*Smart Switch (Mobile version)



GPS: GPS, Glonass, Beidou, Galileo, QZSS

Senzory: Akcelerometer, Snímač odtlačkov prstov, Gyroskop, Geomagnetický senzor, Hallový senzor, RGB svetelný senzor, Virtual Proximity Sensing



Fotoaparát:

Zadný:

* 50.0 Mpx, 1/1.56", F1.8

* 12Mpx, 1/3,0", F2.2

* 5Mpx, 1/5.0", F2.4

* funkcie: automatické ostrenie, optická stabilizácia obrazu, 10x zoom, blesk

Predný:

* 32.0 MP, 1/2.8", F2.2



Bateria: Kapacita [mAh]: 5000 mAh

Rozmery [mm]: 158.2 x 76.7 x 8.2 mm

Hmotnost [g]: 202 g