Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB DUOS, fialový SM-S918BLIHEUE

Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 1 297,80 €

SM-S918BLIHEUE
Samsung

Popis

Viac inovácií s dôrazom na ekológiu

Náš pôsobivý symetrický dizajn Galaxy S Ultra sa vracia s jedným kľúčovým rozdielom – recyklovanými a k životnému prostrediu šetrnými materiálmi. Od repasovaného skla až po farbu lešteného kovového rámu sa krása v tejto podobe stáva prirodzenosťou.



VÝKON - Dodá výdrž nezastaviteľným

Maximalizujte svoj voľný čas s najvýkonnejším čipom smartfónu Galaxy. Všetko od hrania hier až po streamovanie je optimalizované a bezproblémové – bez toho, aby sa vybíjala batéria.



BATÉRIA - Fascinujúci výkon

Spoznajte batériu s dlhou výdržou, ktorá pri vás bude stáť v každom boji. Počas používania inteligentná 5000 mAh (typická) batéria šetrí svoju energiu, takže môžete svoje obľúbené hry hrať či streamovať dlho do noci.



DISPLEJ - Žiarivá budúcnosť na dosah ruky

Displej Dynamic AMOLED 2X prináša precízne detaily, či už pri nízkom alebo naopak vysokom jase.11 120 Hz technológia potom inteligentne optimalizuje obnovovaciu frekvenciu tak, aby vyhladila všetku akciu pri súčasnej úspore elektrickej energie.



Decentné prírodné tóny

Držte sa pri zemi s radom odtieňov inšpirovaných prírodou. Elegantné a povznášajúce tóny sú vyrobené z prírodných farbív, vďaka čomu je celý dizajn skutočne minimalistický.



MATERIÁLY - Navrhnuté s ohľadom na našu planétu

Vďaka použitiu šetrných materiálov je tento smartfón doposiaľ najekologickejší v histórii. Recyklované sklo a PET fólia zvýrazňujú povrch telefónu. Telefón je zabalený v krabičke z recyklovaného papiera.



S PEN A PRODUKTIVITA - Urobte toho viac s každým ťahom

Každé pero dokáže písať slová, avšak S Pen vám ich pomôže priamo zachytiť. Jedným kliknutím prevedie informácie o udalosti z videa či plagátu a pridá ich priamo do vášho kalendára.



S Pen - Zabudovaná spomienka na Note

Pero S Pen udržiava odkaz Note stále nažive. Umožní vám prejsť na jednoduchší a ekologickejší spôsob kreslenia či písania poznámok – papierové skicáre ani poznámkové bloky tak už nebudete vôbec potrebovať.



FOTOAPARÁT - Epické vybavenie

Vzali sme najväčší snímač Galaxy, pixely pohlcujúce svetlo a technológiu stabilizácie videa a spojili ich do jedného profesionálneho fotoaparátu.



REŽIM NIGHTOGRAPHY - Svetlá, kamera, akcia

Zhotovujte ostré fotografie a videá od súmraku do úsvitu. Najpokročilejší snímač fotoaparátu Galaxy a najrýchlejší procesor zvládajú slabé osvetlenie, pričom výrazne znižujú šum. Okrem toho objektív fotoaparátu zjemňuje záber tým, že tlmí odlesky.



NOČNÝ PORTRÉT - Hĺbka a rozmer, to je to, čo tento profesionálny fotoaparát poskytuje. Jemne rozmazané pozadie zvýrazní vašich priateľov na fotografii a nechá vyniknúť detaily na úrovni digitálnej zrkadlovky.



NOČNÉ VIDEO - Spustite nahrávanie a zachyťte jasné, plynulé scény plné detailov aj s protisvetlom. Galaxy prináša najstabilnejšie video pri slabom osvetlení so špičkovým OIS a technológiou na zníženie šumu, vďaka ktorej budú vaše scény priamo filmové.



HVIEZDNE ZÁBERY S HYPERLAPSE - Premeňte hviezdnu oblohu na umelecké dielo. Zapnite režim Hyperlapse a zachyťte jasne sa pohybujúcu nočnú oblohu. Nakoniec už len zrýchlite minúty na sekundy a obdivujte úchvatné zábery.



VYSOKÉ ROZLÍŠENIE - 200 Mpx dychvyrážajúce rozlíšenie

Širokouhlý fotoaparát sme vybavili približne dvojnásobným rozlíšením pre dokonale čisté fotografie, aké sme doteraz v telefóne Galaxy nevideli.6 Zväčšujte a orezávajte snímky, aby ste im dodali novú perspektívu – alebo ich nechajte bez úprav, aby ste získali všestranné detaily.

Za každou snímkou sa skrýva úplne nový adaptívny pixelový snímač pre galériu živých a ostrých 200 Mpx fotografií pri akomkoľvek svetle.



EXPERT RAW - Nekompromisný výkon, od zhotovenia až po úpravu

Pre jemnejšie detaily prepnite na režim Expert RAW. Zhotovujte 50 Mpx snímky pre detailné, dynamické zábery alebo rozšírte svoj repertoár o astrofotografiu, viacnásobnú expozíciu a ďalšie expozičné funkcie



Výhody:

- odolný

- Zdokonalený fotoaparát Nightography

- vysoké rozlíšenie

- kvalitné materiály

- Revolučný herný procesor



Operačný systém:

Procesor - počet jadier: Snapdragon 8 Gen 2, Octa-core

Procesor - frekvencia : až 3,2GHz

Uživatelská pamäť [GB]: 512

Veľkost RAM [GB]: 12

Pamäťové karty: N/A

Displej - uhlopriečka [palce]: 6,8" Dynamic AMOLED 2X (1~120Hz), 1300 nit

Displej - rozlišenie [pix]: 3088 x 1440 Quad HD+

Dotykový displej: ano, Gorilla Glass Victus 2

Klávesnica: nie

Ochrana proti prachu / vodeodolnosť: Áno / IP68



Podporované siete:

*5G

*Dual-SIM



Konektivita:

*USB Type-C

*UWB - Ultra Wide Band

*Dolby Atmos, stereo reproduktory

*Bezdrátový Samsung DeX

*Bluetooth v5.3

*NFC

*Wi-Fi 6E



GPS: Ano

Senzory: Ultrazvukový snímač odtlačkov prstov v displeji,



Fotoaparát:

* Hlavný Širokouhlý fotoaparát: 200 Mpx, F1.7, OIS, Super Quad Pixel AF

* Ultra širokouhlý: 12Mpx, F2.2, FF

* 10× Optický Zoom Teleobjektív: 10Mpx, F2.4, FF

* 3× Optický Zoom Teleobjektív: 10 Mpx, F4.9, OIS
*Predný Selfie : 12 Mpx, F2.2, Dual Pixel AF



Bateria: Kapacita [mAh]: 5000

* Super rýchle nabíjanie 45 W

* Rýchle bezdrôtové nabíjanie 2.0

* Reverzné bezdrôtové nabíjanie



Rozmery [mm]: 163.4 x 78.1x 8.9mm mm

Hmotnost [g]: 233 g