Smart hodinky

Pri výbere smart hodiniek sa najskôr uistite, že sú kompatibilné s vaším telefónom. Hodinky Apple vám s Androidom totiž spolupracovať nebudú. Ak máte Samsung, najlepšie je kúpiť si aj smart hodinky tejto značky. Máte tak zaručené, že pôjdu všetky funkcie tak, ako majú.

Na prichádzajúce správy, maily či hovory vás hodinky upozornia vibrovaním. Pri výbere si všímajte aj samotné ovládanie hodiniek. Väčšinou sa ovládajú pomocou dotykového displeja, prípadne majú postranné tlačidlá či otočný rám. Niektoré sa dajú ovládať aj pomocou rýchleho pohybu zápästia. Stačí si len vybrať, ktorý systém vám najviac vyhovuje.

Hodinky majú väčšinou farebnú obrazovku LCD alebo displej OLED. OLED už má aj varianty ako AMOLED, POLED a PMOLED. Ak ste napríklad fanúšikom ohnutého displeja, siahnite po značke Samsung, ktorá vyrába zakrivené AMOLED displeje.

Neviete si rady, ktoré smart hodinky vám budú najviac vyhovovať? Skúste značky ako Apple, Samsung, Garmin či iné. Okrem toho pre vás máme aj niekoľko tipov, ako si vybrať vhodné smart hodinky.

Počet produktov: 374

Zobrazuje sa 1-42 z 374 položiek

Aktívne filtre

Obľúbené značky v kategórii Smart hodinky: Samsung, Xiaomi, Apple, Huawei, Garmin, Amazfit