SOLARIX 10G Keystone CAT6A SXKJ-10G-STP-BK-NA

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

SXKJ-10G-STP-BK-NA
Solarix

Popis

Keystony produktového radu Solarix - kategória 6A s označením SXKJ-10G-STP-BK-NA sú keystony, pri ktorých je dôraz kladený predovšetkým na rýchlosť a jednoduchosť zarezania. Tieto keystony je možné zarezať špeciálnymi kliešťami, ktoré významne skracujú čas inštalácie. Keystony sú dostupné v tienenom prevedení a bez problémov spĺňajú požiadavky definované v medzinárodných štandardoch ANSI/TIA 568, ISO/IEC 11801 a EN 50173 pre kategóriu 6A a triedu vedenia Class E A , vrátane všetkých najnovších dodatkov.

 

Kliešte s označením SXKJ-NA-BUje nutné dokúpiť zvlášť a je možné ich použiť iba na tento typ keystonov (tj. SXKJ-xx-yyy-BK-NA). Rovnako ako všetky komponenty v produktovej skupine Solarix ? kategória 6A sú aj tieto rýchlozarezávacie keystony vyrobené tak, aby poskytovali maximálnu životnosť, vynikajúci výkon, spoľahlivosť a predovšetkým jednoduchú inštaláciu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom sú tieto rýchlozarezávacie keystony kompatibilné s modulárnymi zásuvkami väčšiny výrobcov (napr. ABB, Schneider, Legrand, Moeller, Hager, Obzor atď.). Túto kompatibilitu si môžete overiť v našej tabuľke kompatibility keyston Solarix.

 

Splnenie výkonových parametrov keystonov Solarix SXKJ-10G-STP-BK-NA bolo potvrdené nezávislým skúšobným laboratóriom FORCE TECHNOLOGY. Keystony od tejto testovacej autority dostali certifikát na úrovni Component Level. Testy prebehli vrátane overenia kompatibility so štvorpárovým PoE (podľa IEC 60512-99-002) - tzv. 4PPoE/PoE++..

 

Základné parametre

Kategória:     CAT6A

Podporované protokoly:      10GBaseT

Tienenie:       áno

Min. životnosť portu: 1000 zapojení/odpojení

Krytie kontaktov:     50 ? zlata a 100 ? niklu

Svorkovnica: rýchlozarezávací

Veľkosť a typ vodiča:         AWG 26 - 22, drôt

Materiál nekovových častí:  FR plast podľa UL94-0

Farba: čierna

Skladovacia teplota: -40 až 70 °C

Prevádzková teplota:         -10 až 60°C

Max. prevádzková vlhkosť:  93%

Balenie:        1 ks, plastové vrecko