SONY Tough SD karta řady M 128GB SFM128T.SYM

Typ paměťové karty SDXC
Kapacita paměťové karty 128 GB
Přesná rychlost čtení (MB/s) 277
Přesná rychlost zápisu (MB/s) 150
Rychlost čtení (MB/s) 251 - 300 MB/s
Rychlost zápisu (MB/s) 101 - 150 MB/s
Třída rychlosti SD karet UHS-II U3 / Class 10
Dostupnosť: Skladom v eshope

Na predajni: Do 24 hod. po objednaní tovaru

Cena s DPH: 86,40 €

SFM128T.SYM
Sony

Popis

Pamäťová karta Sony Tough SF-M 128GB Class 10 U3 UHS-II disponuje kapacitou 128GB a využíva zberníc UHS -II pre podporu pokročilých funkcií DSLR ako je napríklad rýchle fotografovanie.

Karta je vhodná aj pre video zábery (8K, 4K XAVC S, AVCHD, 3D HFR a FULL HD).

Maximálna rýchlosť čítania dosahuje až 277 MB / s, maximálna rýchlosť zápisu je až 150 MB / s.

Tough SF-M je 18 × silnejší a ohybnejšie než štandardné SD médiá.

Plne utesnená forma spĺňa najprísnejšie špecifikácie.

Karta je odolná proti pádom až z 5m, jemnému prachu, blatu, špine tiež röntgenovému žiareniu, magnetickým poliam, UV žiarením a extrémnym teplotám a zvládne aj ponorenie do hĺbky 5m až 72h.

Ak by došlo k ohrozeniu dát karty máte tiež možnosť bezplatne stiahnuť softvér File Rescue, ktorý pomôže obnoviť zmazaný obsah.

  • Sú navrhnuté pre najvyššiu spoľahlivosť . Telo tvarované z jedného kusu najtvrdších materiálov je v porovnaní s bežnými SD kartami 18x odolnejšie proti ohnutiu, odolné proti pádom až z 5 m a má najvyššiu úroveň odolnosti proti prachu a vodotesnosti (IP68).
  • File Rescue: Niekedy sa niečo pokazí a vy omylom zmažete súbory a fotografie. Softvér File Rescue je výkonný a jednoduchý nástroj na obnovu dát. Pre majiteľov pamäťové karty od Sony je k dispozícii na stiahnutie zadarmo.
  • Krehké časti odstránené z dizajnu: Odstránením krehkých častí konvenčnej karty SD - drážok a prepínače proti prepísanie - sa veľmi zvýšila spoľahlivosť. To znižuje riziko problémov s nahrávaním dát pri poškodení.

Nástroj SD Scan

Bola by katastrofa, keby váš fotoaparát zrazu prestal ukladať snímky. Všetky karty SD sa časom opotrebujú a prestanú nahrávať dáta spoľahlivo. Nástroj SD Scan od spoločnosti Sony pravidelne a automaticky skenuje pamäťovú kartu SD a oznámi vám, kedy je čas vymeniť ju za novú. Katastrofa odvrátená. Dostupné pre osobné počítače a počítače Mac.

Parametre

Kapacita pamäťovej karty
128GB