Synology DS216se DiskStation

Ľutujeme, ale tento produkt už nie je v našej ponuke.

Pozrite si podobné produkty v rovnakej kategórii.

DS216se
Synology

Popis

Je kompletný NAS server pre až dva pevné disky, ktorý možno využiť na efektívnemu zdieľanie, či zálohovanie dôležitých dát v domácnostiach alebo malých firmách. Veľkou výhodou je jeho kvalitný výkon a zároveň nízka energetická náročnosť.

 

Na zariadení DS216se je nainštalovaný operačný systém DSM spoločnosti Synology, ktorý získal niekoľko ocenení. Zariadenie tak ponúka celý rad aplikácií, ktoré sú k dispozícii v časti Centrum balíčkov systému DSM.

 

S bezplatným balíčkom Surveillance Station možno všetky NAS servery Synology využiť tiež ako výkonné sieťové videorekordéry NVR (Network Video Recorder). Vďaka interaktívnemu rozhranie tejto aplikácie sledujte živá zobrazenie aj z viacerých IP kamier, prehrávajte záznamy, umožní tiež hromadnú správu nastavení pripojených kamier a obsahuje mnohé ďalšie funkcie. Aplikácia Surveillance Station je kompatibilný so všetkými najpoužívanejšími prehliadačmi, mobilnými telefónmi a tablety, môžete sa tak pripojiť odkiaľkoľvek k svojim kamerám a sledovať, čo sa deje napríklad vo Vašej predajni. Aplikáciu stiahnete zadarmo na webe spoločnosti Synology v sekcii Centrum balíčkov.

 

Parametre a špecifikácie:

 

Základné parametre

RAID: Áno

Úroveň RAID: 0-striping, 1-mirroring, JBOD

Veľkosť HDD: 2.5 "-šaty, 3.5"-šaty

Počet slotov pre HDD: 2x

 

Porty

Počet ethernet portov: 1x

Počet portov USB 2.0: 2x

 

Kompatibilita HDD/SSD

 

https://www.synology.com/en-global/compatibility?search_by=products&category=hdds&p=1&product_bays=2&product_name=DS216se

 

Fyzické charakteristiky

Podľa využitia: Firemné

Prevedenie: stolný

Výška [mm]: 165

Šírka [mm]: 100

Dĺžka [mm]: 225,5

Hmotnosť [g]: 870